Banner Image
29.6 Jalkapallon EM-kisat: Englanti – Saksa | Kestääkö Saksan puolustus?

2021-06-29 19:00:00

Englanti etenee jatkoon

Panos
2.5/5

Neljännesvälierissä nähdään tiistaina todellinen huippukamppailu, kun Englanti ja Saksa kohtaavat klo 19.00 alkavassa ottelussa.

Kuka tekee Englannin maalit?

Englannin kisat ovat sujuneet ailahtelevissa tunnelmissa, vaikka joukkue etenikin D-lohkon voittajana pudotuspeleihin. Englannin saldo alkulohkossa oli 2-1-0, kun se voitti Kroatian 1-0, pelasi tasan Skotlannin kanssa 0-0 ja kaatoi Tsekin 1-0. Puolustussuuntaan Englannin peli on ollut loistavaa, mutta maalisuhde 2-0 jättää miettimistä, hyökkäysalueella pitäisi saada enemmän aikaan.

Englannilla on nimivahva joukkue näissäkin kisoissa, mutta joukkue tuntuu pelaavan kuin sillä olisi käsijarru pohjassa. Hyökkäyspäässä löytyvät nimet Harry Kane, Raheem Sterling, Marcus Rashford ja Phil Foden, Sterlingin kaksi osumaa on häkellyttävän vähän. Saksaa vastaan joukkue ei välttämättä montaa paikkaa saa, joskin Saksan puolustus on ollut turnauksen aikana ajoittain ongelmissa.

Saksa ei vakuuta

Saksa selvisi kuin selvisikin kuolemanlohkona tunnetun F-lohkon taistoista jatkoon lohkon kakkosena, saldo Saksalla oli 1-1-1. Avausottelussa joukkue hävisi Ranskalle 0-1, Portugalia vastaan padot aukenivat 4-2-voitossa ja Unkaria vastaan joukkue pelasi 2-2-tasapelin. Saksa on edelleen vaarallinen joukkue ja potentiaalinen ehdokas aina finaaliin saakka, mutta joukkueella on myös ongelmia kenttätasapainossa ja etenkin puolustuspelissä.

Kai Havertz on vaikeahkon seurajoukkuekauden jäljiltä löytänyt hyvän vireen Saksan hyökkäyksessä, kahdella maalilla hyökkääjä on joukkueensa paras maalintekijä. Saksan joukkueella on edessä nuorennusleikkaus kisojen jälkeen, ja kuluvissa kisoissa nähdään jonkinlainen hybridi-joukkue kokemusta ja nuorempia pelaajia. Joukkueen peli ei ole kestänyt kasassa koko 90-minuuttista, joka on iso huolenaihe Joachim Löwille.

Englannilla etu

Englanti ja Saksa pelaavat isojen paineiden alla, molemmille kisojen päättyminen neljännesvälierissä olisi katastrofi. Joukkueet ovat viime vuosina kohdanneet harvakseltaan ja keskinäisissä otteluissa maalit ovat olleet kortilla. Ottelun panos ja etenkin Englannin tiivis puolustus voivat laskea ottelun maalimäärän aivan minimiin, kysymysmerkkinä on Saksan puolustuksen pitävyys. Ottelu pelataan Wembleyllä josta etua Englannille, kotijoukkue on niukka suosikki ottelun alla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!