Banner Image
7.7 Jalkapallon EM-kisat: Englanti – Tanska | Harry Kanen tehot hyvä asia isännille

2021-07-07 22:00:00

Englanti & ottelussa yli 1.5 maalia

Panos
2.5/5

Englanti ja Tanska kohtaavat toisessa välierässä keskiviikkona klo 22.00. Ottelu pelataan Wembleyllä, josta on varmasti hyötyä isännille.

Englannin peli kehittyy lujaa vauhtia

Englanti on edennyt todella vakuuttavasti jo välieriin saakka kuluvissa EM-kisoissa. Neljännesvälierissä joukkue kaatoi Saksan 2-0 ja puolivälierässä Ukraina kaatui peräti 4-0. Englannin hyökkäyspeli on ottelu ottelulta vaarallisempaa ja Harry Kanen tehot ovat myös nousussa. Kane teki maalin Saksaa vastaan, kaksi Ukrainaa vastaan eikä kolmaskaan maali ollut tässä ottelussa kaukana.

Samaan aikaan kun Englannin otteet hyökkäyspäässä ovat parantuneet, on joukkueen puolustuspeli ollut täyttä rautaa läpi turnauksen. Viidessä ottelussa se ei ole päästänyt maaliakaan, joka on kisojen taso huomioiden huikea suoritus. Englanti on ollut läpi turnauksen hyvä, ja sen peli on kehittynyt otteluiden koventuessa, mikä on edesauttanut hyvien tulosten tekemistä. Poissaoloja joukkueella ei ole välierän alla.

Tanskan eväät syöty ennen finaalia

Tanska on noussut avausottelunsa tragediasta vahvana joukkueena jo neljän parhaan joukkoon. Joukkue kaatoi neljännesvälierässä Walesin 4-0 ja puolivälierässä kaatui Tsekki lukemin 2-1. Takana on kolme peräkkäistä voittoa, ja edelleen joukkueen monipuolinen hyökkäyspeli jaksaa ihastuttaa. Joukkue on kärsinyt loukkaantumisista ja kova pelitahti alkoi näkymään Tsekkiä vastaan pelatussa ottelussa.

Kasper Dolberg on osunut Tanskalle jo kolmesti, mutta maajoukkue pelaa niin yhtenäisenä joukkueena että ketään ei voi nostaa liikaa ylitse muiden. Tanskan suurin haaste tulee olemaan Englannin vahvan puolustuksen murtaminen, sillä jos Tanska menettää pallon hyökkäyskolmanneksella, pystyy Englanti iskemään todella nopeasti vastaan. Eriksenin poissaolon lisäksi joukkueella ei ole muita akuutteja loukkaantuneita, eli Tanska saanee jälleen vahvan kokoonpanon jalkeille.

Englanti hyötyy Wembleyllä pelaamisesta

Englanti pääsee pelamaan välieränsä kotiyleisön edessä Wembleyllä, josta sille on varmasti etua. Tanska on ollut Englannille haastava vastustaja, sillä Nations Leaguessa viime vuonna joukkueet pelasivat kerran tasan ja Tanska voitti vierasottelun. Englanti on esiintynyt läpi turnauksen vakuuttavasti ja sen peli on kehittynyt paljon, ehkä eniten kaikista turnauksen joukkueista. Kotijoukkue puolustaa vahvasti ja hyökkää hyvin Kanen ja Sterlingin johdolla, penkiltä löytyy myös Tanskaa enemmän leveyttä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!