Banner Image
29.6 Jalkapallon EM-kisat: Ruotsi – Ukraina | Ukraina joutuu tiukille

2021-06-29 22:00:00

Vierasvoitto ei vetoa

Panos
2.5/5

Ruotsi ja Ukraina kohtaavat EM-kisojen viimeisessä neljännesvälieräkamppailussa tiistai-iltana klo 22.00 alkaen.

Ruotsi nappasi E-lohkon voiton ja eteni pudotuspeleihin saldolla 2-1-0. Lohkovoitto heltisi, kun joukkue pelasi tasan 0-0 Espanjan kanssa, voitti Slovakian 1-0 Puolan 3-2. Ruotsi on pelannut turnauksessa oman näköistä peliään ja ratkaisijoita on löytynyt kivasti aina kun joukkue on sellaista tarvinnut. Emil Forsberg on osunut Ruotsin joukkueelle jo kolmesti ja on osaltaan ollut isossa roolissa joukkueen menestyksessä.

Ruotsi on ollut puolustussuuntaan itse varmuus. Espanjan ja Slovakian pitäminen nollilla on upea suoritus ja Puolaa vastaan puolustustyöskentely oli myös loistavaa valta-osan ottelusta. Ruotsi on totuttu näkemään yhtenäisenä joukkueena ja sitä se on ollut tässäkin turnauksessa. Joukkue on pelannut jo kahdeksan ottelua peräkkäin ilman tappiota, mikä on upea saavutus.

Ukrainan puolustus ei vakuuta

Ukrainan taival jatkopeleihin oli kivisempi, kun joukkue eteni C-lohkosta jatkoon lohkokolmosten vertailun kautta. Kolmen ottelun saldo oli 1-0-2, kun joukkue hävisi Hollannille 2-3, voitti Pohjois-Makedonian 2-1 ja hävisi Itävallalle 0-1. Ukraina on työteliäs joukkue kentällä, mutta sen materiaali ei ole aivan sitä tasoa mitä valtaosalla kilpailijoista.

Yarmolenko ja Yaremchuk ovat molemmat onnistuneet kahdesti Ukrainan joukkueelle. Muuten joukkue on hieman tasapaksu, joskin Oleksandr Zinchenko pyörittää peliä mallikkaasti keskikentällä. Ukrainan puolustus on hieman kankea eikä pelillisestikään kaikkein varmin, joka voi aiheuttaa ongelmia myös aktiivista Ruotsia vastaan. Mikäli tutut virheet puolustuspäässä jatkuvat, loppuu Ukrainan turnaus tiistaina.

Ruotsi kampeaa itsensä jatkoon

Ruotsi ja Ukraina muodostavat ennakkoon hyvin tasaisen otteluparin. Päivän kunto määrittelee paljon, mutta aktiivinen Ruotsi on vaikea kaadettava Ukrainalle. Joukkueet eivät ole kohdanneet lähes kymmeneen vuoteen, joten tuoretta vertailukohtaa ei ole. Mikäli Ruotsi pitäytyy omassa pelissää, luo se tarpeeksi maalipaikkoja edetäkseen jo kahdeksan parhaan joukkoon turnauksessa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!