Banner Image
23.6 Jalkapallon EM-kisat: Saksa – Unkari | Molemmilla mahdollisuus jatkopaikkaan

2021-06-23 22:00:00

Saksa voittaa päästämättä maalia

Panos
2/5

Viimeinenkin alkulohko pelataan loppuun keskiviikkona. Saksa kohtaa Unkarin F-lohkossa klo 22.00.

Saksa väläytti Portugalia vastaan

Saksa palasi jaloilleen Ranskalle kokeman 0-1-tappio jälkeen, kun se möyhensi Portugalin vauhdikkaassa ottelussa lukemin 4-2. Saksa on kolmella pisteellään lohkossa toisena, ja voitolla jatkopaikka olisi täysin varma. Saksan pelissä on edelleen omat puutteensa, mutta Unkarin pitäisi olla kaadettavissa ihan peruspelilläkin.

Kai Havertz sai mukavan onnistumisen Portugalia vastaan, joka nostaa varmasti hyökkääjän itseluottamusta. Muuten joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut hieman hidasta, mutta joukkue näytti Portugalia vastaan mihin se parhaimmillaan pystyy. Unkari-ottelussa sillä on mahdollisuus saada peliään vielä paremmin kuntoon ja rakentaa pitkiä syöttöketjuja ja päättää hyökkäykset laadukkaisiin maalintekotilanteisiin.

Unkarin yllätys

Unkari hävisi turnauksen avausottelunsa Portugalille 0-3, mutta jysätti jymypommin Ranska-ottelussa, joka päättyi lopulta 1-1. Tasapelipisteen myötä myös Unkarilla mahdollisuus edetä 16 parhaaan joukkoon, joten joukkue panostaa kaikkensa alkulohkon viimeiseen otteluun. Jo nyt Unkari on saanut enemmän vaikeasta alkulohkosta, mitä sille ennen turnausta ennustettiin.

Unkarin hyökkääjät ovat edelleen ilman maaleja, sillä joukkueen ainokaisen on iskenyt puolustaja Fiola Attila. Unkari tarvitsee koko joukkueen yhtenäisen suorituksen, jotta se pystyisi haastaamaan Saksan, pelkällä puolustamisella joukkue ei pitkälle pääse. Tasapelillä ja tappiolla Unkarin turnaus päätyy alkulohkoon.

Saksa nappaa jatkopaikan

Saksa on massiivinen suosikki Unkaria vastaan, eikä syyttä. Saksan peli oli Portugalia vastaan jo paljon parempaa kuin Ranska-ottelussa, ja Unkari on auttamatta lohkon köykäisin vastus. Unkarilla on huikea panos ja mahdollisuus, joten sekään ei voi lähteä vain puolustamaan ja selviytymään ottelusta, Unkari tarvitsee myös maaleja. Saksa on joukkueiden keskinäisissä ollut vahvempi, voittaen kaikki kolme ottelua päästämättä maaliakaan. Saksan voitto ilman päästettyä maalia tai parilla osumalla ryyditettynä kuulostaa sopivilta peli-ideoilta otteluun.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!