Banner Image
11.6. Jalkapallon EM-kisat: Turkki – Italia | Italia aloittaa voitolla

2021-06-11 22:00:00

Italia & ottelussa yli 1.5 maalia

Panos
2/5

Jalkapallon EM-kisat alkavat kovan odotuksen jälkeen vihdoin perjantaina. Avausottelussa kohtaavat kovan A-lohkon joukkueet Turkki ja Italia klo 22.00.

Turkki palannut vahvojen joukkoon

Turkki lähtee sekoittamaan kovaa A-lohkoa, jossa pelaavat Italian lisäksi Wales ja Sveitsi. Lohkosta tulee varmasti kiharainen ja tasainen, Turkilla on pieni mahdollisuus selvitä lohkokolmosena jatkopeleihin. Turkki on esiintynyt vahvasti viime aikojen maaotteluissa, josta kertoo sen yhdeksän viime ottelun tehtyjen maalien määrä, 22 osumaa. Joukkueen pelitapa on pelaajien selkäytimessä ja peli lähtee vankasta puolustuksesta liikkeelle.

Turkki on pelannut kuusi viimeisintä otteluaan tappioitta saldolla 4-2-0. MM-karsinnoissa joukkue kaatoi keväällä Hollannin 4-2, Norjan 3-0 ja Latvian kanssa tasattiin pisteet 3-3-tasapelissä. Parhaimmillaan joukkueen peli on hyvin iloista hyökkäyssuuntaan, jossa Yilmaz on kärjessä isossa roolissa. Turkin päävastustaja alkulohkossa on Sveitsi ja Wales, ei Italia. Tämä voi vaikuttaa joukkueen pelitapaan ansimmäisessä ottelussa.

Italia suosikki voittamaan A-lohkon

Italia lähtee jälleen menestymään EM-kisoihin ja joukkue on nostettu potentiaaliseksi mestariksi monissa ennakkokaavailuissa. Joukkueella on todella vakuuttava 27 ottelun tappioton putki sekä kahdeksan ottelun voittoputki menossa. Roberto Mancini on kehittänyt Italian peliä oman päävalmentajakautensa aikana, ja joukkue pelaakin tehokasta futista, joka nojaa vahvasti pallonhallintaan.

Italia avasi MM-karsinnat kolmella puhtaalla voitolla Pohjois-Irlannista, Bulgariasta ja LIettuasta. Vakuuttava on ollut myös joukkueen puolustuspään tekeminen, sillä Italia on pelannut kahdeksan nollapeliä peräkkäin. Donnarumma on vakuuttava ja luotettava ykkösvahti Italian maalilla, Chiellini ja Bonucci ovat myös erittäin laadukas topparipari. Italia pitää mielellään palloa ja rakentaa tilanteita koko kenttää hyödyntäen, Ciro Immobile kärjessä on alati vaarallinen. Italia on suosikki etenemään jatkoon lohkovoittajana.

Italia onnistuu maalinteossa

Turkki on vaarallinen joukkue hyökkäyssuuntaan, mutta Italia on jo pitkän aikaa pelannut Euroopan huipulla. Italian joukkue on hyvin organisoitu ja valmennettu, joukkue on kärsivällinen ja haistaa oikea-aikaisesti hyökkäyspaikat pallonriistojen jälkeen. Arvokisojen avauskierroksen ottelut ovat usein varovaisia ja vähämaalisia, sillä kukaan ei halua hävitä avausotteluaan joutuen heti seuraavassa ottelussa selkä seinää vasten. Tästä huolimatta Turkin ja Italian välillä nähtäneen osumia, etenkin Italian puolelta.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!