Banner Image
16.6 Jalkapallon EM-kisat: Turkki – Wales | Avointa peliä luvassa

2021-06-16 19:00:00

Yli 2.5 maalia & molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
2/5

EM-kisojen toinen alkulohkojen ottelukierros alkaa keskiviikkona. A-lohkossa Turkki kohtaa Walesin klo 19.00 alkavassa ottelussa.

Turkki aloitti tappiolla

Turkin kisat alkoivat aika odotetulla tappiolla Italiaa vastaan. Turkki pystyi pitämään Italian maaleitta toiselle puoliajalle saakka, mutta lopulta Italia nappasi vakuuttavan 3-0-voiton. Tappion myötä Turkki on A-lohkon viimeisellä sijalla ja lähes pakkovoiton edessä Walesia vastaan. Italia vei Turkkia vastaan sekä pallonhallinnan ja maalintekoyritykset selkeästi, mutta Walesia vastaan Turkin luulisi pystyvän pelaamaan omaa peliään paremmin.

Italia-tappion myötä Turkin kuuden ottelun tappiottomien otteluiden putki katkesi. Puolustussuuntaan joukkueen tekeminen on laadukasta ja puolustuspään tekeminen oli Italiaa vastaan pääosin hyvää. Hyökkäyspäässä pitäisi saada enemmän aikaan ja Wales tarjoaakin mahdollisuuden Turkille rakentaa vaarallisia hyökkäyksiä. Tappiolla Turkin osalta kisat muodostuisivat jättipettymykseksi, joten joukkue joutuu olemaan aktiivinen.

Wales kaipaa Balen ja Jamesin tehoja

Wales nappasi arvokkaan 1-1-tasapelin Sveitsiä vastaan ollen ensin tappiolla. Tasapelipiste pitää joukkueen jatkohaaveet elossa, mutta tulosta pitäisi tulla myös Turkkia vastaan. Wales oli tilastojen valossa rajusti alakynnessä Sveitsin kanssa, mutta siitä huolimatta joukkue taisteli siis tasapelin. Kieffer Moore viimeisteli joukkueensa ainokaisen osuman ja ansaitsi näin varmasti lisää peliaikaa itselleen.

Gareth Bale ja Daniel James ovat pelaajia joilta varmasti odotetaan enemmän. Laatua kaksikolla on enemmän kuin tarpeeksi sekä nopeita jalkoja. Wales kohtaa viimeisessä alkusarjan ottelussa Italian, joten Turkkia vastaan pitäisi onnistua, joten Wales joutunee myös avaamaan peliään. Wales ei ole puolustussuuntaan kaikkein pitävin joukkue, joten kiirettä voitaneen odottaa kun Turkki vyöryttää omia hyökkäyksiään hakien helpottavaa voittoa.

Maaleja luvassa

Turkki ja Wales ovat viimeksi kohdanneet tällä tasolla 1970-luvulla, joten tuoretta dataa ei ole tarjolla. Wales on taitotasoltaan lähempänä Turkkia kuin Italia, joten nyt Turkki pääsee pelaamaan enemmän omaa peliään. Turkki on organisoitu joukkue joka on myös erikoistilanteissa vaarallinen. Ottelun luonne on selkeä, molemmat joukkueet hakevat vain voittoa, joka voi avata peliä normaalia enemmän. Molemmat joukkueet pääsevät varmasti enemmän vastahyökkäyksiin kuin avausotteluissaan, ja laadukkaita maalipaikkoja on varmasti luvassa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!