Banner Image
21.6 Jalkapallon EM-kisat: Venäjä – Tanska | Jatkopaikan suhteen kaikki auki

2021-06-21 22:00:00

Tanska

Panos
2.5/5

Venäjä ja Tanska kohtaavat toisensa B-lohkon kamppailussa klo 22.00 alkaen. Ottelu on erittäin tärkeä myös samaan aikaan pelaavan Suomen jatkohaaveiden kannalta.

Venäjä ei ole vakuuttanut

Venäjä on tiukassa paikassa ennen alkulohkon päätösotteluaan Tanskaa vastaan. Venäjä hävisi avausottelunsa Tanskalle 0-3 mutta voitti Suomen niukasti 1-0 toisella kierroksella. Panos Tanska-ottelussa on siis valtava, pisteitä olisi otettava mikäli joukkue haluaa selvitä 16 parhaan joukkoon. Venäjä ei ole turnauksessa esittänyt vielä mitään kovin mullistavaa, joten Tanska antaa kovan vastuksen.

Venäjän peli ei ole ollut niin säkenöivää kuin esim vuoden 2018 MM-kotikisoissa. Venäjä on suurvaltiona selvästi alisuoriutunut jalkapallon saralla, ja menestystä ei ole juurikaan tullut. Belgia-tappio osoitti joukkueen haavoittuvaisuuden ja Suomikin oli lähellä tasoitusta edellisessä ottelussa. Venäjä hyökkää melko mielikuvituksettomasti laidoilta ja hakee keskityspalloja lähes kaksimetriselle Dzyuballe, joka ei vielä ole turnauksessa maalihanojaan avannut.

Tanska pakkovoiton edessä

Tanskalle kuluvat kisat ovat olleet varmasti mieleenpainuva. Eriksenin sydänpysähdys on tapahtuma joka on liimannut tämän joukkueen ikuisesti yhteen. Pelillisesti Tanska on suoriutunut kriisin jälkeen hyvin, vaikkakin Suomelle koettu 0-1-tappio menee ainakin osittain kriisin piikkiin. Belgiaa vastaan Tanska oli erittäin aktiivinen ja johtikin toiselle puoliajalle saakka 1-0, taipuen kuitenkin lopulta 1-2-tappioon.

Mikäli Tanska on Venäjää vastaan yhtä aktiivinen ylöspäin pelatessa kuin mitä Belgia-ottelussa, on Tanskalla hyvä mahdollisuus avata voittotili turnauksessa. Tanska tarvitsee voiton, ja mieluiten runsasmaalisen, jotta se voi taistella vielä paikasta 16 joukkoon. Joukkueella on paljon laadukkaita pelaajia tai taitoa kentän jokaisella osa-alueella, joten joukkue varmasti jättää kaiken kentälle Venäjää vastaan.

Tanskan voitto lähellä

Pelin luonne on selkeä Venäjän ja Tanskan välillä. Tanska tarvitsee voiton taistellakseen jatkopaikasta. Venäjä pääsi pelaamaan kaksi ensimmäistä otteluaan kotiyleisön edessä, mutta ratkaiseva ottelu pelataan Tanskassa, josta on etua Tanskan joukkueelle. Belgiaa vastaan Tanska näytti niin dynaamiselta ja oli etenkin avauspuoliskolla koko ajan vaarallinen pallon saatuaan, että juuttilaumalle uskaltaa pelata voittoa maanantain kamppailussa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!