Banner Image
27.12. KHL: Amur Habarovsk – SKA Pietari | Amurin pelissä paljon ongelmia

2021-12-27 11:00:00

SKA Pietari -1,5

Panos
1.5/5

Amur Habarovsk ja SKA Pietari kohtaavat maanantaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Habarovskissa Platinum Arenalla kello 11:00.

Amur uiskentelee syvissä vesissä pelinsä kanssa

Kotijoukkue Amur Habarovsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 44 ottelua, joista saldona on ainoastaan 16 voittoa ja 28 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 38 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Amurin maaliero on 44 pelatun pelin jälkeen 83:112. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa peräti viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Amur ei tule kuluvalla kaudella pääsemään pudotuspeleihin, sillä yksinkertaisesti joukkueen pelaajamateriaali ei siihen riitä.

Amurilla on suuria ongelmia pelinsä kanssa jokaisella osa-alueella. Se tekee keskimäärin ottelua kohden 1,88 maalia vastustajan reppuun, joka on aivan liian vähän. Vuorostaan omissa soi ottelua kohden keskimäärin 2,5 maalin verran, joten puolustuspelaamisessakin on paljon parantamisen varaa. Amurin materiaali on todella kapea, eikä siltä löydy juuri yhtään tulivoimaa. Lähtökohdat eivät ole hyvät kotijoukkueen osalta, kun vastaan astelee iso ja mahtava Pietarin SKA.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

SKA hyvässä vireessä

Vierasjoukkue Pietarin SKA on pelannut kuluvalla kaudella 42 ottelua, joista saldona on 27 voittoa ja 15 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa peräti 60 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan sijalla 1. SKA:n maaliero on 42 pelatun pelin jälkeen 130:89. SKA on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa tällä hetkellä. Edellisen 10 ottelun aikana SKA on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota, joten joukkueen vire on ollut jo pidemmän aikaa hyvä.

SKA:n hyökkäys- ja puolustuspelaaminen toimii käsi kädessä todella mallikkaasti. SKA tekee keskimäärin ottelua kohden 3,0 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa kolisee ottelua kohden 2,1 maalin verran. Vierasjoukkueen tuloksellinen pelaaminen näyttää todella hyvältä, vaikka välillä pelillisesti se nukkuukin. Pelaajamateriaaliltaan joukkue on todella tulivoimainen ja laaja, jonka takia se kykenee heikompia otteluitakin kääntämään omiin nimiinsä. Parhaimpana pistemiehenä on ollut 25-vuotias laitahyökkääjä Andrei Kuzmenko tehoilla 17+30=47.

Vierailijat valovuoden edellä

Amur Habarovsk saa tässä ottelussa ainoastaan etua kotona pelaamisesta, mutta muualta se ei apuja saa. SKA päihittää Amurin paperilla kuin kentälläkin jokaisella osa-alueella. Kotijoukkueella on todella nihkeät lähtökohdat tähän otteluun, kun vastaan asettuu hyvän puolustusosaston omaava SKA. Amurilla tulee olemaan taas jälleen kerran hankaluuksia päästä hyville tekopaikoille saatika luomaan maaleja kyseisistä tekopaikoista heikon viimeistelytaitonsa takia. Anton Burdasovin, Nikita Gusevin ja Andrei Kuzmenkon kaltaiset taitopelaajat tulevat horjuttamaan Amurin heikkoa puolustuspeliä. Amurilla ei ole tässä ottelussa suuria mahdollisuuksia selvitä ehjin nahoin – SKA on pelillisesti valovuoden edellä. Liuskalle lähdetään pelaamaan SKA:n vähintään kahden maalin voittoa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!