Banner Image
21.12. KHL: Avtomobilist Jekateringburg – Barys Nur-Sultan | Maalipaikkoja rutkasti luvassa

2021-12-21 16:00:00

Yli 5,5 maalia

Panos
1.5/5

Avtomobilist Jekateringburg ja Barys Nur-Sultan taistelevat sarjapisteistä tiistaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Jekateringburgissa Uralets Arenalla kello 16:00.

Avtomobilistilta löytyy paljon tulivoimaa

Avtomobilist Jekateringburg on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 22 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 39 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 7. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Avtomobilistin maaliero on 39 pelatun pelin jälkeen 116:106. Kotijoukkueen alkukausi lähti todella pahasti yskähdellen liikkeelle, mutta nyt se on kyennyt hieman parantamaan otteitaan pelillisesti ja tuloksellisesti.

Joukkueen pelaaminen ei vieläkään täysin vakuuta, varsinkaan puolustuspelin kannalta. Se on päästänyt kuluvalla kaudella peräti 106 maalia omiin, joka on keskimäärin ottelua kohden 2,71 maalia. Se on aivan liian paljon tämän kaltaiselle joukkueelle. Vuorostaan hyökkäyspelaaminen ja viimeistely toimii tältä ryhmältä ongelmitta. Avtomobilist on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,97 maalia vastustajan nuottaan, joka on suhteellisen kova luku KHL:ssä. Avtomobilist on koko liigan kuudenneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, joten tulivoimaa sillä kyllä piisaa. Paras pistemies on ollut hyökkääjä Ryan Spooner tehoilla 11+19=30.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Barys herännyt pudotuspelitaisteluun mukaan

Vierasjoukkue Barys Nur-Sultan on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 39 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 22 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 38 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Barysin maaliero on 39 pelatun pelin jälkeen 102:119. Barys on pikkuhiljaa herännyt pelaamaan pudotuspeleistä, sillä se on kyennyt edellisen 10 ottelun aikana voittamaan peräti seitsemän kamppailua. Ennen tätä joukkue porskutti todella syvissä vesissä, mutta nyt se pelaa huomattavasti paremmin.

Barysin suurimmat ongelmat löytyvät puolustuspelaamisesta. Se on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 3,0 maalia oman selkänsä taakse, joka on aivan liian paljon KHL:n mittakaavalla. Hyökkäyspelaaminen tältä ryhmältä toimii, siinä ei ole mitään ongelmia. Tulivoimaa ja materiaalin laajuutta hyökkäyksessä löytyy, jonka takia se kykenee todella paljon maaleja tekemään. Barys nakuttaa keskimäärin ottelua kohden 2,61 maalia vastustajan nuottaan. Barysin parhaimpana pistemiehenä on ollut hyökkääjä Nikita Mikhailis tehoilla 15+23=38.

Tässä ottelussa ei puolustuspelistä ole tietoakaan

Molemmat joukkueista kärsivät suurista ongelmista puolustuspelaamisessa, joka näkyy joukkueiden päästetyissä maaleissa. Barys on päästänyt koko KHL:n viidenneksi eniten maaleja, kun taas vuorostaan Avtomobilist on yhdeksänneksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Kumpikin omistaa järisyttävän määrän tulivoimaa hyökkäyspäähän, jonka takia ne kykenevät otteluissa nakuttamaan paljon maaleja. Tästä ottelusta on aivan turhaa odottaa puolustusvoittoista peliä, kun kummankin pelityyli perustuu täysin hyökkäysvoittoiseen peliin. Luvassa on rutkasti maalipaikkoja, joiden myötä ottelussa tulemme näkemään useamman maalinkin. Liuskalle valitaan yli 5,5 maalia herkullisella kertoimella. Kentällä on rutkasti ratkaisuvoimaa ja hyökkäyspään osaamista, mutta puolustussuuntaan tilanne on aivan täysin eri.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!