Banner Image
6.10. KHL: Avtomobilist Jekateringburg – Jokerit | Tulivoimaa piisaa molemmilla

2021-10-06 17:00:00

Yli 5,5 maalia

Panos
1.5/5

Avtomobilist Jekateringburg kohtaa keskiviikkona KHL:n runkosarjaottelussa Jokerit. Ottelu pelataan Uralets Areenalla Jekateringburgissa kello 17:00.

Kotijoukkueen puolustuspelaaminen heikkoa

Kotijoukkue Avtomobilist Jekateringburg on pelannut kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista saldona on kuusi voittoa ja kahdeksan tappiota. Itäisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 5. Sarjapisteitä sillä on kasassa 15 kappaletta. Maaliero Avtomobilistilla on 43:42. Kotijoukkueen kausi on tähän mennessä ollut todella hankala ja ailahteleva, mutta älä missään nimessä lähde tätä nippua aliarvioimaan liikaa. Joukkueessa on aivan älyttömän paljon tulivoimaa, jonka myötä se kykenee KHL:ssä haastamaan kenet tahansa, koska tahansa.

Kotijoukkueen suurimmat ongelmat keskittyvät puolustus- ja maalivahtipeliin. Joukkueen pitkäaikainen ykkösveska Jakub kovar on poissa joukkueen vahvuudesta terveydellisiin syihin vedoten – tämä on todella iso kolaus joukkueen kannalta. Maalivahtitilanteen lisäksi joukkueen suurin ongelma on ollut heikko puolustuspelaaminen. Avtomobilist on päästänyt 42 maalia, joka tarkoittaa sitä, että keskimäärin ottelua kohden omissa kolisee kolme kertaa ottelua kohden – se on aivan liian paljon Avtomobilistin kaltaiselle joukkueelle.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Jokerit hyvässä vireessä

Vierasjoukkue Jokerit on pelannut kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja kolme tappiota. Jokerit majailee läntisessä konferenssissa sijalla 1. Joukkueen maaliero on tällä hetkellä 48:36, joten kausi on tilastojen valossa ollut varsin onnistunut. Edellisessä kamppailussa Jokerit kärsi tappion Traktor Tsheljabinskille lukemin 2-3 voittomaalikilpailun jälkeen. Tähän päättyi myös Jokereiden todella upea 11 ottelun mittainen voittoputki. Tappiosta huolimatta Jokerilauma pelasi erittäin hyvän ja onnistuneen ottelun pelillisesti.

Jokereiden alkukausi oli todella karmeaa katsottavaa, sillä peli oli aivan sekaisin jokaisella osa-alueella. Jokerilauma onnistui voittoja siitä huolimatta nappaamaan, mutta pelillinen anti ei ollut parasta mahdollista. Tänä päivänä tilanne on aivan eri. Joukkue pelaa todella hyvin, eikä suuria ongelmia ole pelissä ilmennyt. Puolustuspelaamisessa on ehkä hieman petrattavaa, mutta hyökkäyspelaaminen toimii paremmin kuin hyvin. Jokerit paukuttaa keskimäärin ottelua kohden 3,4 maalia vastustajan nuottaan, joka on KHL:n mittakaavassa todella hyvä suoritus.

Runsasmaalinen ottelu

Pelivalintana tähän otteluun valikoituu maalimäärän pelaaminen. Kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ei ole aivan parhaassa mahdollisessa tikissä. Varsinkin kotijoukkueen puolustus- ja maalivahtipeli on hieman kyseenalaista. Molemmat joukkueista ovat täynnä tulivoimaa, jonka takia ottelusta maalintekokilpailu tuleekin. Pelityylit ovat suotuisat runsasmaaliselle ottelulle, joten siihen tartumme. Kotijoukkue omistaa nimellisesti vahvemman ja laadukkaamman hyökkäysmateriaalin, joka ei varmasti tule jäämään tyhjin käsin Jokerilaumaa vastaan. Yli 5,5 maalia kelpaa lapulle vallan mainiosti.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!