Banner Image
9.12. KHL: Barys Nur-Sultan – HK Sotshi | Kotijoukkue alisuorittanut

2021-12-09 15:30:00

Barys Nur-Sultan

Panos
1.5/5

Barys Nur-Sultan ja HK Sotshi kohtaavat torstaina KHL:n ainokaisessa ottelussa. Ottelu pelataan Nur-Sultanissa Barys Arenalla kello 15:30.

Kotijoukkueen kausi mennyt penkin alle

Barys Nur-Sultan on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 21 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 34 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Barysin maaliero on 36 pelatun pelin jälkeen 89:110, joten kausi ei missään nimessä ole sieltä parhaimmasta päästä ollut. Barys omistaa kyllä kilpailukykyisen joukkueen, mutta pelaaminen vain on ollut todella surkeata tuloksien puolesta.

Pelaajamateriaaliltaan Barys on tulivoimainen, mutta suurin osa pelaajista on alisuorittanut todella pahasti. Esimerkiksi Matt Frattin on tehnyt ainoastaan tehot 4+2=6, joka on aivan naurettavan vähän tuloskentän pelaajalle. Nyt ykköskenttä on hieman uudessa uskossa, kun Tomas Jurco sekä Linden Vey ovat pelaamassa ykköskentällisessä. Joukkueen suurinta tulosvastuuta on kantanut joukkueen kakkoskenttä. Nikita Mikhailis sekä Curtis Valk ovat nakuttaneet molemmat yli 30 pistettä mieheen. Tähän mennessä kausi on ollut todella iso pettymys, mutta valoa tunnelin päässä vielä on.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vierasjoukkue tuloksellisesti samassa pisteessä

Vierasjoukkue HK Sotshi on pelannut kuluvalla kaudella 37 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 22 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on saman verran kasassa kuin kotijoukkueellakin eli 34 kappaletta. Sotshi majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Joukkueen maaliero on 37 pelatun pelin jälkeen 84:99. Sotshinkaan kausi ei ole missään nimessä ollut parhaimmasta päästä, mutta tältä seuralta tuloksissa ei ole mitään yllättävää.

Joukkueen pelaajamateriaali on todella heikko, eikä tulivoimaa juurikaan löydy. Sotshin paras pistemies on 22-vuotias hyökkääjä Artyom Nikolayev tehoilla 7+13=20. Vierasjoukkueen osalta on todella vaikea kuvitella, että se kykenisi parantamaan otteitaan sen verran, että se pääsisi nautiskelemaan pudotuspeleistä tämän kauden osalta. Sotshi on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,2 maalia vastustajan nuottaan, joka on todella vähän. Tulivoiman puute näkyy joukkueen pelaamisessa.

Barys vahvemmilla

Kotijoukkue Barys Nur-Sultanilla on potentiaalia vielä olla pudotuspelijoukkue, mutta kärkijätkien on alettava tekemään enemmän tulosta. Jurcon ja Veyn tulo joukkueen ykköskenttään luo uskoa paremmasta huomisesta. Pelaajamateriaaliltaan kotijoukkue on huomattavasti tulivoimaisempi ja laajempi. Barysin suurimmat ongelmat ovat kuluvan kauden osalta olleet puolustuspelaamisessa. Nyt vastaan onneksi asettuu joukkue, jonka heikkoudet vuorostaan ovat hyökkäyspelissä. Tällä hetkellä Barys porskuttaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Barys on joukkueista se laadukkaampi ja varmasti nälkäisempi. Kotijoukkueen voitto liuskalle kelpaa vallan mainiosti tästä otteluparista. Barys on todella pahasti alisuorittanut joukkue, mutta kyllä se vielä itsensä tulee kairaamaan pudotuspeleihin.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!