Banner Image
12.12. KHL: Barys Nur-Sultan – Neftehimik Nizhnekamsk | Barys hyvässä vireessä

2021-12-12 13:00:00

Barys Nur-Sultan

Panos
2/5

Barys Nur-Sultan ja Neftehimik Nizhnekamsk kohtaavat toisensa sunnuntaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Nur-Sultanissa Barys Arenalla kello 13:00.

Barys hamuaa pudotuspeleihin

Kotijoukkue Barys Nur-Sultan on pelannut kuluvalla kaudella 38 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 21 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 38 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Joukkueen maaliero on 38 pelatun pelin jälkeen 101:116. Barysin kausi ei missään nimessä ole ollut parhaimmaista päästä, mutta piirteitä paremmasta loppukaudesta on havaittavissa joukkueen pelaamisessa.

Tällä hetkellä Barys porskuttaa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Tämän putken aikana on kaatunut Neftehimik Nizhnekamsk, Ak Bars Kazan, HK Sotshi sekä Kunlun Red Star. Neljän edellisen ottelun maaliero on ollut 18:9, joten joukkueen vire on suhteellisen hyvä. Barysillä on todella kilpailukykyinen joukkue, mutta se on vielä tähän mennessä alisuoriutunut pahasti. Valoa tunnelin päässä kuitenkin on. Barysilla on kasassa kolme tulivoimaista kentällistä, jonka myötä se vaarallinen onkin. Parhaimpana pistemiehenä on ollut 26-vuotias hyökkääjä Nikita Mikhailis tehoilla 15+23=38.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vierailijat heikossa vireessä

Neftehimik Nizhnekamsk on pelannut kuluvalla kaudella 38 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 23 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 35 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Neftehimikin maaliero on 38 pelatun pelin jälkeen 90:114. Vierailijoidenkaan osalta kausi ei ole mennyt putkeen, mutta suuria odotuksiakaan tältä ryhmältä ei ollut ennen kauden alkua. Tällä hetkellä vierasjoukkue on peräti kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Neftehimik Nizhnekamskin pelaajamateriaali on todella heikko, eikä laajuutta joukkueessa ole juuri yhtään. Suurimmat heikkoudet joukkueesta löytyy puolustuspelaamisessa. Neftehimik Nizhnekamsk päästää keskimäärin ottelua kohden omissa 3 maalia, joka on aivan liian paljon. Toisaalta Barys päästää suurinpiirtein saman verran maaleja, mutta paperilla puolustusosasto on kotijoukkueen osalta paremmassa hapessa. Hyökkäyspelikään ei Neftehimik Nizhnekamskin osalta ole parhaimmasta päästä, sillä se on tehnyt ainoastaan 2,3 maalia vastustajan reppuun ottelua kohden.

Barysin voittoa liuskalle

Barys Nur-Sultan on näistä kahdesta joukkueesta parempi materiaaliltaan ja tällä hetkellä se on huomattavasti paremmassa vireessä pelillisesti ja tuloksellisesti. Joukkueet kohtasivat viime viikon lauantaina, jolloin Barys Nur-Sultan kävi hakemassa Neftehimik Nizhnekamskista pisteet 4-2-voitolla. Viikossa pelilliset asiat eivät ole vierasjoukkueen osalta muuttuneet mihinkään, joten Barysillä on jälleen kerran oivallinen paikka vankistaa paikkaansa pudotuspeliviivan yläpuolella. Barysin hyökkäyspelaaminen on toiminut viime otteluissa todella hyvin, eikä puolustuspelaamisenkaan osalta kaikki ole täysin penkin alle mennyt. Neftehimik Nizhnekamskilla on ollut todella suuria vaikeuksia pelata vieraskaukaloissa – se on voittanut ainoastaan viisi kamppailua vieraissa, ja kerännyt sarjapisteitä ainoastaan 12 kappaletta. Kotijoukkue on tällä hetkellä hurjassa vireessä, kun taas vierasjoukkue todella heikossa vireessä. Liuskalle valitaan kotijoukkue Barys Nur-Sultanin voitto varsinaisella peliajalla. Kotijoukkue hamuaa paikkaa pudotuspeleissä, joten nälkää sillä riittää pelissään.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!