Banner Image
20.12. KHL: Dinamo Riika – Dinamo Minsk | Kotijoukkue heikoilla jäillä

2021-12-20 19:30:00

Dinamo Minsk ML

Panos
1.5/5

Dinamo Riika ja Dinamo Minsk kohtaavat toisensa maanantaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Riiassa Riga Arenalla kello 19:30. Dinamo Riika ja Dinamo Minsk kohtaavat tämän kauden osalta ensimmäistä kertaa toisensa.

Dinamo Riika umpisurkea

Dinamo Riika on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 38 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja 27 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 30 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 12. ja omassa divisioonassaan sijalla 6. Dinamo Riian maaliero on 38 pelatun pelin jälkeen 74:115. Kotijoukkueen kausi on ollut aivan umpisurkea, eikä tilanteeseen ole tulossa muutosta loppukauden puoliskollakaan. Pelaajamateriaaliltaan Dinamo Riika on todella kapea, jolta puuttuu lähes täysin tulivoima.

Dinamo Riika on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Se on edellisen 20 ottelun aikana voittanut ainoastaan neljä kamppailua, joten tämä leiri ei missään nimessä voitoilla juhli. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 1,9 maalia vastustajan nuottaan, joka on aivan naurettavan vähän. Vuorostaan omissa kolisee ottelua kohden 3,0 maalin verran. Kotijoukkueen paras pistemies on NHL:ssäkin pyörähtänyt hyökkääjä Lukas Radil tehoilla 7+14=21. Kyseisen herran lisäksi on todella vaikeata löytää kunnon tuloskentän pelaajia tästä ryhmästä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Dinamo Minsk taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta

Vierasjoukkue Dinamo Minsk on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 21 tappiota. Sarjapisteitä Minskillä on kasassa 43 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 9. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Joukkueen maaliero on 39 pelatun pelin jälkeen 113:122. Vierailijoilta vuorostaan löytyy kyllä tulivoimaa, mutta puolustuspelaaminen on ollut aivan käsittämättömän heikkoa. Dinamo Minsk on koko KHL:n kolmanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Keskimäärin ottelua kohden omissa soi 3,1 maalin verran.

Hyökkäyspelaaminen tältä ryhmältä toimii todella hyvin. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,89 maalia vastustajan nuottaan, joka on KHL:n mittakaavalla hyvä tulos. Minsk on koko KHL:n seitsemänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, joten siinä heillä ei ole ongelmia. Puolustuspelin on parannuttava, jos he aikovat tosissaan vielä taistella pudotuspelipaikasta. Tällä hetkellä se on pudotuspeliviivan alapuolella, mutta matkaa viivan yläpuolelle ei ole paljoa. Vierasjoukkueen parhaimpana pistemiehenä on suomalaisille tuttu Malte Strömwall tehoilla 18+13=31.

Vierasjoukkue vahvemmilla

Dinamo Minskillä on hyvä paikka kairata eroa pudotuspeleihin, kun vastaan asettuu yksi KHL:n heikoimmista joukkueista – yksinkertaisesti nämä ottelut on voitettava, kun vastaan asettuu KHL:n heittopusseja. Minsk on näistä kahdesta joukkueesta huomattavasti pelaajamateriaaliltaan laadukkaampi ja tulivoimaisempi. Kysymysmerkkejä on ilmassa Minskin puolustuspelin kannalta, mutta onneksi vastassa on Dinamo Riika, joka kärsii maalinteko-ongelmista. Vierailijoilta on poissa Mattias Tedenby, joka heikentää hieman joukkueen iskukykyä. Dinamo Riika on kuitenkin täysin altavastaajan roolissa tässä ottelussa. Liuskalle lähdetään pelaamaan vierasjoukkueen voittoa lopullisena. Dinamo Minsk kaivaa itselleen tärkeät pisteet tästä otteluparista.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!