Banner Image
20.11. KHL: Dynamo Moskova – Salavat Ufa | Kykeneekö Salavat pysäyttämään Dynamo Moskovan tulivoimaisen joukkueen?

2021-11-20 16:00:00

Salavat Ufa ML

Panos
1.5/5

Dynamo Moskova ja Salavat Ufa kohtaavat erittäin mielenkiintoisessa ottelussa KHL:ssä lauantaina iltapäivällä kello 16:00. Ottelu pelataan Moskovassa VTB Areenalla.

Dynamo Moskova tulivoimainen joukkue

Kotijoukkue Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 29 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 10 tappiota. Dynamo Moskova majailee omassa konferenssissaan sijalla 4. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Joukkueen maaliero on 29 ottelun jälkeen 98:71. Dynamo Moskova on todella tulivoimainen joukkue, jonka takia se otteluissa tekeekin usein runsaasti maaleja. Joukkueen pelaaminen perustuu aivan täysin hyökkäyspelaamiseen.

Vadim Shipachyov johtaa Dynamo Moskovan sisäistä pistepörssiä, mutta myös samalla koko KHL:n pistepörssiä tehoilla 15+26=41. Kotijoukkue porskuttaa tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voitot ovat tulleet TsSKA Moskovaa, Jokereita ja Avangard Omskia vastaan, joten joukkue on tällä hetkellä hyvässä iskussa. Nyt vastaan asettuu jälleen kerran yksi KHL:n kärkipään joukkue, joten helpolla Dynamo Moskova ei tule tästäkään selviämään.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Salavatin puolustuspelaaminen on timanttia

Salavat Ufa on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 10 tappiota. Salavat majailee omassa konferenssissaan sijalla 3. ja omassa divisioonassaan se on ensimmäisenä. Joukkueen maaliero on 30 ottelun jälkeen 89:59, joten kausi on mennyt todella hyvin perus tilastoiden merkeissä. Salavat Ufa on KHL:n parhaiten puolustava joukkue. Se päästää ainoastaan keskimäärin ottelua kohden omissa 1,9 maalia, joka on KHL:n mittakaavalla järisyttävän hyvä suoritus.

Pelkkä puolustuspelaaminen ei ole Salavatin ainoa vahvuus, sillä myös hyökkäyksestä löytyy runsaasti tulivoimaa. Materiaaliltaan Salavat on myös todella laaja, joten sen pelaaminen ei roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa. Salavat kykenee rummuttamaan useammalla kentällisellä tulosta, joka on aina hyvän joukkueen merkki. Kotijoukkue nakuttaa keskimäärin ottelua kohden 2,9 maalia vastustajan nuottaan. Salavatin paras pistemies on Markus Granlund tehoilla 6+22=28.

Vierailijoilla kaikki avaimet voittoon

Kotijoukkue lähtee tähän otteluun pienoisena ennakkosuosikkina kotietunsa turvin. Vierailijat omistavat materiaaliltaan paremman joukkueen, joten kotijoukkue ei pääse nauttimaan materiaaliedusta. Puolustuspelaamisessa näiden kahden joukkueen välillä on suuria eroja, sillä kotijoukkueen ongelmat kasautuvat juurikin oman pään pelaamiseen. Salavatin puolustuspelaaminen tuottaa kotijoukkueelle ongelmia. Vierailijoiden lopulliselle voitolle tarjoillaan herkullista kerrointa, johon tässä ottelussa tartumme. Dynamo Moskova saa ottelussa etua ainoastaan kotiedusta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!