Banner Image
24.11. KHL: Dynamo Moskova – Traktor Tsheljabinsk | Maalipaikkoja tiedossa

2021-11-24 18:30:00

Yli 5 maalia

Panos
2/5

Dynamo Moskova ja Traktor Tsheljabinsk kohtaavat toisensa keskiviikkona KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Moskovassa VTB Areenalla kello 18:30.

Kotijoukkue hurjassa vireessä

Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 31 ottelua, joista saldona on 21 voittoa ja 10 tappiota. Se majailee omassa konferenssissaan sijalla 2. ja omassa divisioonassaan vuorostaan sijalla 1. Maaliero 31 ottelun jälkeen on peräti 105:73. Kotijoukkue porskuttaa tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Tämän aikana on kaatunut mm. Avangard Omsk, Jokerit, TsSKA Moskova ja Salavat Ufa, joten joukkueen suorittaminen on lähiaikoina ollut todella vakuuttavaa.

Joukkueen suurin vahvuus on hyökkäyspelaaminen, joka näkyy tehtyjen maalien merkeissä. Dynamo Moskova nakuttaa keskimäärin ottelua kohden peräti 3,3 maalia vastustajan reppuun, joka on KHL:n mittakaavalla todella paljon. Dynamo Moskovan tähtipelaaja Vadim Shipachyov kantaa suurinta tulosvastuuta joukkueessa – kyseinen herra johtaa selkeästi koko KHL:n pistepörssiä tehoilla 16+29=45. Dynamo Moskova omistaa kaksi kunnollista tuloskenttää, jotka luovat ottelussa kuin ottelussa runsaasti maalintekopaikkoja.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vierailijoiden tulivoima myös vaarallinen

Traktor Tsheljabinsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 33 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja yhdeksän tappiota. Traktor majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan toisena. Joukkueen maaliero on 33 ottelun jälkeen 99:78. Vierasjoukkueen kausi on ollut kokonaisuudessaan todella vakuuttava. Pelaajamateriaaliltaan Trakor on todella tulivoimainen ja laajuutta siitä löytyy runsaasti. Se kykenee rummuttamaan peliä kolmen tuloskentällisen turvin.

Kotijoukkueen tavoin Traktorin vahvuuteen kuuluu juurikin hyökkäyspelaaminen. Traktor on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,00 maalia vastustajan reppuun. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa puolustaja Nick Bailen tehoilla 4+27=31. Hyökkääjistä parhaimpana pistenikkarina on ollut 23-vuotias Nikita Tertyshny tehoilla 17+11=28. Traktor on todella vaarallinen joukkue, sillä sieltä löytyy järisyttävä määrä tulivoimaa. Se luo ottelussa kuin ottelussa useita maalintekopaikkoja.

Maalintekokilpailu

Molemmat joukkueista pelaavat hyökkäyspainotteista kiekkoa, joten puolustuspelaamiseen ne eivät nojaudu. Molempien leiristä löytyy järisyttävä määrä tulivoimaa, jonka takia tässä ottelussa maalipaikkoja on rutkasti luvassa. Kumpikin joukkueista laukoo ottelussa kuin ottelussa paljon kiekkoja kohti vastustajan päätä. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen, jolloin Traktor Tsheljabinsk oli vahvempi lukemin 5-3. Kyseisessä ottelussa näimme todella vauhdikasta ja hyökkäyspainotteista kiekkoa. Pelitapa ei ole muuttunut kummallakaan, joten sama tarina on luvassa tässäkin ottelussa. Pelivalinnaksi otteluun sopii vallan mainiosti se, että näemme ottelussa yli 5 maalia – jos ottelu päättyy tasan viiteen maaliin, niin panos palautuu takaisin.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!