Banner Image
20.10. KHL: HK Sotshi – Avtomobilist Jekateringburg | Puolustuspelissä aukkoja

2021-10-20 19:30:00

Avtomobilist Jekateringburg yli 2,5 maalia

Panos
2/5

HK Sotshi ja Avtomobilist Jekateringburg taistelevat KHL:n runkosarjapisteistä keskiviikkona. Ottelu pelataan Bolšoi-areenalla kello 19:30.

Kotijoukkueen kausi katastrofaalinen

HK Sotshi on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja 15 tappiota. Joukkue on onnistunut napsimaan ainoastaan 12 sarjapistettä, jonka myötä joukkue majailee läntisen konferenssin viimeisenä. HK Sotshin maaliero on 39:61, joten se on suuresti pakkasen puolella. Kotijoukkueen kausi on kokonaisuudessaan ollut karseaa katsottavaa, eikä joukkueella ole mitään asiaa tämän kauden pudotuspeleihin nykyisellä rosterilla.

HK Sotshi on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 1,9 maalia, joka on todella vähän KHL:n mittakaavassa. Vuorostaan omissa kolisee keskimäärin ottelua kohden 3,0 maalin verran. Tämän kaltaisilla statseilla on todella vaikeata olla voittava joukkue. HK Sotshin paras pistemies on puolustaja Janis Jaks tehopisteillä 3+7=10. Tulivoimaa tästä joukkueesta et ihan kauheasti löydä, mutta et kyllä puolustuspään spesialistejakaan. Joukkueen materiaali on kokonaisuudessaan todella köykäinen.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Avtomobilistin tulivoima vaarallinen

Vierasjoukkue Avtomobilist Jekateringburg on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on yhdeksän voittoa ja 11 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 22 kappaletta, jolla pidetään itäisen konferenssin sijaa 6. Avtomobilist Jekateringburgin maaliero on 63:60, joten se on pienoisesti plussan puolella. Vierasjoukkueen kausi ei ole ollut helppo loukkaantumisten takia, mutta pelkästään loukkaantumisten syyksi heikkoja otteita ei voi laittaa.

Avtomobilist Jekateringburg on paukuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,1 maalia vastustajan nuottaan, joka on KHL:n mittapuulla hyvä suoritus. Omissa on kolissut vuorostaan tasan 3,0 maalin verran, joten joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli on ollut todella heikkoa. Avtomobilist pelaa todella usein runsasmaalisia otteluita, kuten tilastotkin sen kertovat. Joukkueesta löytyy järisyttävän paljon tulivoimaa, jonka takia joukkue otteluita voittaakin. Stephane Da Costa, Ryan Spooner, Brooks Macek sekä puolustaja Jesse Blacker ovat joukkueen kirkkaimmat pistenikkarit.

Maaleja luvassa

Joukkueet kohtasivat edellisellä viikolla, jolloin HK Sotshi nappasi itselleen 5-4-voiton varsinaisen peliajan jälkeen. Luvassa on jälleen kerran ottelu, jossa tulemme näkemään kourallisen maalintekopaikkoja, sillä puolustuspelaaminen ei ole kummankaan vahvuus. Avtomobilist Jekateringburg on edellisen kolmen ottelun aikana kyennyt tekemään jokaisessa pelissä vähintään kolme maalia. Vuorostaan kotijoukkue HK Sotshi on päästänyt omiin vähintään kolme maalia edellisten neljän ottelun aikana. Vierasjoukkue omistaa sen verran tulivoimaisen hyökkäyskaluston, että se kykenee heikosti puolustavan Sotshin taakse nakuttamaan vähintään kolme maalia. Pelivalintana otteluun lähdetään pelaamaan siis vierasjoukkueen yli 2,5 maalia.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!