Banner Image
30.10. KHL: HK Sotshi – Torpedo Nizhni Novgorod | Siipirikkoinen kotijoukkue hankaluuksissa

2021-10-30 17:30:00

Torpedo yli 2,5 maalia

Panos
1.5/5

HK Sotshi ja Torpedo Nizhni Novgorod taistelevat sarjapisteistä lauantaina KHL:ssä. Ottelu pelataan Sotshissa Bolšoi-areenalla kello 17:30.

Sotshilla suuria ongelmia

HK Sotshi on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 24 ottelua, joista saldona on seitsemän voittoa ja 17 tappiota maalierolla 53:73, joten kausi on mennyt aivan penkin alle. Sotshi kärsii tällä hetkellä todella useasta loukkaantumisesta, joka ei todellakaan tarkoita hyvää jo valmiiksi heikolle joukkueelle. David Rundblad, Martin Bakos, Janis Jaks, Denis Vikharev ja JC Lipon ovat tärkeimmät puuttuvat palaset joukkueen vahvuudesta. Yhteensä kahdeksan pelaajaa on sairastuvalla kotijoukkueelta, joka alkaa näkymään varmasti joukkueen pelaamisessa.

Poissaoloista huolimatta HK Sotshi on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa, mutta liikaa painoarvoa näille voitoille on turha antaa. Joukkueen kausi on kokonaisuudessaan ollut karmeata katsottavaa, eikä joukkue taistele millään järjellä pudotuspeleistä. Joukkueen pelaajamateriaali on todella heikko ja kapea. Sotshin heikkoutena on ollut huono puolustuspelaaminen – omissa on kolissut keskimäärin ottelua kohden 3,0 maalin verran, joka on KHL:n mittakaavalla todella paljon.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Torpedolta odotetaan enemmän

Torpedo Nizhni Novgorod on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 23 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 13 tappiota maalierolla 61:61. Torpedo Nizhni Novgorodin kausi ei vielä ole mennyt parhaimmalla mahdollisella tavalla, mutta se tulee jatkossa varmasti parantamaan otteitaan vielä entisestään. Torpedolla on kasassa suhteellisen hyvä joukkue, jonka kykenee luokittelemaan keskikastiin. Tulivoimaa siinä riittää hyvin, mutta vielä parhaimpaan iskukykyyn se ei ole päässyt.

Joukkueen kaksi ensimmäistä kentällistä on huomattavasti paremmat verrattuna esimerkiksi kotijoukkue HK Sotshin kärkikenttiin. Damir Zhafyarov, Andy Miele ja Kenny Agostino muodostavat yhdessä joukkueen ykköskentän – nämä herrat ovat yleensä joukkueen tuloksellisesta pelaamisesta vastuussa. Torpedo Nizhni Novgorod on hyvin hyökkäyspainotteinen joukkue, jonka takia se kykenee ottelussa kuin ottelussa luomaan hyvin maalipaikkoja.

Kotijoukkueen puolustuspelaaminen isossa testissä

Kotijoukkue HK Sotshi ei pääse lähtemään tähän otteluun hirveän hyvistä lähtökohdista poissaolojensa takia. Nyt vastaan asettuu joukkue, joka omistaa suhteellisen paljon tulivoimaa, joten kotijoukkueella tulee olemaan todella tukalat oltavat oman heikon puolustuspelinsä kanssa. Vierailijat lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule yllätyksenä, kun huomioidaan kaikki peliin vaikuttavat tekijät. Sotshin poissaolot vaikuttavat heidän hyökkäys- ja puolustuspeliin rutkasti, mutta varsinkin puolustuspeli on koetuksella poissaolojen myötä. Pelivalintana otteluun lähdetään pelaamaan vierasjoukkueen yli 2,5 maalia.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!