Banner Image
12.10. KHL: Jokerit – Neftehimik Nizhnekamsk | Katkeaako Jokereiden tappioputki?

2021-10-12 18:30:00

Yli 5 maalia

Panos
2/5

Jokerit saa tiistain KHL-kierroksella vastaansa Neftehimik Nizhnekamskin. Ottelu pelataan Helsingissä Hartwall Areenalla kello 18:30.

Kotijoukkueella takanaan epäonnistunut vierasreissu

Jokerit on pelannut kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja viisi tappiota. Läntisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 2. – sarjapisteitä se on kyennyt napsimaan 24 kappaletta. Maaliero joukkueella on plussan puolella, sillä se on tehnyt 51 maalia vastustajan reppuun, ja omissa on kolissut 44 kertaa. Jokereiden kausi on ollut kokonaisuudessaan hyvä, vaikka se tällä hetkellä onkin kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Tappioputki syntyi vieraskiertueen aikana, jossa Jokerit kohtasivat ainoastaan KHL:n kärkipään joukkueita, joten on turha alkaa painelemaan mitään paniikkinappuloita. Pelaaminen oli tappioista huolimatta suhteellisen hyvää, mutta tulostaululla se ei siltä näyttänyt. Jokereiden hyökkäyspelaaminen on ollut tällä kaudella erinomaista, mutta puolustuspelaaminen kaipaisi hieman parannusta.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Neftehimik heikossa hapessa

Vierasjoukkue Neftehimik Nizhnekamsk on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja 10 kappaletta tappioita. Itäisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 9. – sarjapisteitä se on kyennyt napsimaan ainoastaan 12 kappaletta. Maaliero Neftehimikillä on miinuksen puolella, sillä se on tehnyt ainoastaan 33 maalia, ja omissa on kolissut peräti 40 kertaa. Vierasjoukkueen kausi ei todellakaan ole ollut parhaimmasta päästä.

On erittäin todennäköistä, että Neftehimik ei tule tällä kaudella pelaamaan pudotuspeleissä. Joukkueen materiaali ei tule yksinkertaisesti riittämään pitkässä juoksussa. Hyökkäyskalusto joukkueella on kohtalainen, mutta ei sielläkään sateentekijöitä ole. Puolustuskalusto joukkueella on todella heikko, jonka takia se maaleja päästääkin suhteellisen paljon omiin.

Maalimäärää liuskalle

Jokerit tulee ottelun mitä todennäköisemmin voittamaan, mutta nykyisellä kertoimella ei ole mitään järkeä lähteä pelaamaan kotijoukkueen voittoa – ei edes maalin tasoituksella. Enemmän hyötyä saa, kun pelaa runsasmaalista ottelua. Jokerit tekevät keskimäärin ottelua kohden 3,1 maalia vastustajan reppuun, ja omissa kolisee ottelua kohden 2,7 maalin verran – Jokereiden puolustuspelaamisessa on aukkoja, joista huonommatkin joukkueet kykenevät rokottamaan. Jokereiden tulivoima on hurja, eikä se tule varmasti jäämään tyhjin käsin Neftehimikiä vastaan. Pelivalintana toimii ottelussa yli 5 maalia – jos ottelu päättyy tasan viiteen maaliin, niin panos palautuu.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!