Banner Image
26.11. KHL: Lokomotiv Jaroslavl – Traktor Tsheljabinsk | Kykeneekö Lokomotiv pitämään Traktorin tulivoiman kurissa?

2021-11-26 18:00:00

Traktor Tsheljabinsk yli 2,5 maalia

Panos
1.5/5

Lokomotiv Jarloslavl ja Traktor Tsheljabinsk kohtaavat perjantaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Jaroslavlissa kello 18:00, ja pelipaikkana toimii Arena-2000.

Kotijoukkueen vahvuutena puolustuspelaaminen

Lokomotiv Jaroslavl on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 32 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 15 tappiota. Lokomotiv majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan se on sijalla 4. Joukkueen maaliero on 32 pelatun pelin jälkeen 86:72. Joukkueen suurimmat vahvuudet ovat olleet jo useamman vuoden putkeen puolustuspään pelaamisessa. Lokomotiv on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 2,25 maalia omissa, joka on KHL:n mittakaavalla hyvä suoritus.

Pelitapa perustuu täysin puolustuspeliin, jonka takia ottelut eivät aina niitä runsasmaalisimpia ole. Toki joukkueesta löytyy myös suhteellisen paljon tulivoimaa ja kärkipään viimeistelijöitä, mutta maaleilla Lokomotiv ei mässäile johtuen pelitavastaan. Nyt vastaan asettuu Traktor Tsheljabinsk, jonka pelitapa vuorostaan perustuu täysin hyökkäyspelaamiseen. Lokomotivin puolustus ei ole sillä tasolla, että se kykenisi pitämään Traktorin kaltaisen joukkueen poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Traktorin hyökkäyspelaaminen vaarallista

Traktor Tsheljabinsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 34 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 10 tappiota. Traktor majailee omassa konferenssissaan sijalla 2. myös omassa divisioonassaan se on sijalla 2. Joukkueen maaliero on 34 pelatun pelin jälkeen 105:85. Traktorin pelitapa perustuu täysin hyökkäyspelaamiseen, joka näkyy joukkueen maalimäärissä. Traktor nakuttaa keskimäärin ottelua kohden 3,08 maalia, joka on KHL:n mittakaavalla hyvä suoritus.

Vierailijoiden pelaajamateriaali on todella laaja, jonka takia se on yksi KHL:n vaarallisimmista joukkueista kuluvalla kaudella. Traktor kykenee rummuttamaan tuloksellista peliä kolmen kentällisen turvin. Joukkueen paras pistemies on puolustaja Nick Bailen tehoilla 4+27=31. Hyökkääjistä parhaimpana pistenikkarina on ollut 23-vuotias Nikita Tertyshny tehoilla 18+12=30. Tuli- ja hyökkäysvoimaa tästä joukkueesta löytyy yllin kyllin. Se kykenee luomaan ottelussa kuin ottelussa useita vaarallisia maalintekopaikkoja.

Vierailijoiden maalimäärä liuskalle

Vaikka Traktor saa vastaansa joukkueen, jonka pelitapa perustuu täysin puolustuspelaamiseen, niin se kykenee luomaan siitä huolimatta useita tekopaikkoja. Yksinkertaisesti joukkueesta löytyy todella paljon tulivoimaa, ja pelitapa ruokkii maalipaikkoja. Kotijoukkue on kertoimien puolesta ennakkosuosikki ottelussa, mutta pelillinen puoli vierailijoilla on paremmalla mallilla. Paperilla vierasjoukkue on huomattavasi laajempi ja tulivoimaisempi. Liuskalle valitaan vierasjoukkueen yli 2,5 maalia maukkaalla kertoimella. Lokomotivin puolustuspeli ei ole niin hyvä, että se kykenisi pitämään Traktorin poissa maalipaikoilta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!