Banner Image
6.12. KHL: Metallurg Magnitogorsk – Spartak Moskova | Metallurg Magnitogorsk vahva kotijoukkue

2021-12-06 16:00:00

Metallurg Magnitogorsk yli 3 maalia

Panos
1.5/5

Metallurg Magnitogorsk ja Spartak Moskova kohtaavat maanantaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Magnitogorskissa Metallurg Arenalla kello 16:00.

Magnitogorskin tekeminen vakuuttavaa

Kotijoukkue Metallurg Magnitogorsk on pelannut kuluvalla kaudella 35 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja ainoastaan seitsemän tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 57 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan ensimmäisenä. Magnin maaliero on 35 pelatun pelin jälkeen 126:80, joten tekeminen on ollut todella vakuuttavaa koko kauden ajan. Edellisessä ottelussaan Magnitogorsk voitti Torpedo Nizhni Novgorodin lukemilla 3-1.

Metallurg Magnitogorsk on pelannut kotonaan 15 ottelua, joista se on hävinnyt ainoastaan kaksi kamppailua ja molemmat niistä tulivat Salavat Ufaa vastaan. Kotona pelatessaan Magnitogorskin maaliero on 54:36. Pelaaminen on ollut todella vakuuttavaa kotona pelatessa, mutta kyllä Magnin vieraspelitkin ovat putkeen menneet. Joukkueen parhaat pistemiehet ovat hyökkääjät Philippe Maillet sekä Brendan Leipsic 29 tehopisteellä. Joukkueen pelaaminen ei kuitenkaan roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa, vaan tulosta syntyy laajalla rintamalla.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vierailijat tappioputkessa

Spartak Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 37 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 19 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 39 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Spartakin maaliero on 37 pelatun pelin jälkeen 90:95. Spartak on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa – tappiot tulivat Lokomotiv Jaroslavlia, Avtomobilist Jekateringburgia ja Traktor Tsheljabinskiä vastaan.

Spartakin pelaaminen on ollut lähiaikoina todella heikkoa, eikä vastus tule seuraavassa ottelussa olemaan helppo, kun koko KHL:n kärkijoukkue astelee vastaan. Spartak on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,4 maalia, kun taas vuorostaan omissa on kolissut keskimäärin ottelua kohden 2,5 maalin verran. Spartak omistaa kaksi tehokasta kentällistä, mutta alempien kenttien osalta tilanne on todella heikko. Materiaalin leveyttä ei liialti ole, joka näkyy joukkueen suorittamisessa.

Kotijoukkue huomattavasti edellä

Metallurg Magnitogorsk on jokaisella osa-alueella vierasjoukkuetta edellä. Pelaajamateriaaleiltaan joukkueilla on todella suuret erot varsinkin laajuuden suhteen, mutta suurin ero löytyy kärkipään viimeistelijöiden osalta. Magnitogorsk ei ole hävinnyt kotonaan kertaakaan Spartak Moskovalle historiansa aikana. Kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen on aivan omalla tasollaan, sillä se on tähän mennessä nakuttanut keskimäärin ottelua kohden peräti 3,6 maalia vastustajan nuottaan. Vierailijoiden puolustuspelaaminen ei ole sillä tasolla, että se kykenisi pitämään Magnitogorskin poissa vaarallisilta tekopaikoilta. Liuskalle valitaan Metallurg Magnitogorskin yli 3 maalia – jos Magnitogorsk tekee tasan kolme maalia, niin panos palautuu takaisin. Kotijoukkue luo useita vaarallisia tekopaikkoja ottelussa kuin ottelussa, eikä vierasjoukkueen puolustuspelaaminen ole vakuuttanut viime otteluissa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!