Banner Image
24.9. KHL: Neftehimik Nizhnekamsk – Spartak Moskova | Vierasjoukkueen peli vakuuttavaa

2021-09-24 19:00:00

Spartak Moskova

Panos
1.5/5

Neftehimik Nizhnekamsk ja Spartak Moskova kohtaavat toisensa KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan kello 19:00 Nizhnekamskissa ja pelipaikkana toimii Neftekhim Areena.

Kotijoukkueella heikompi hetki menossa

Kotijoukkue Neftehimik Nizhnekamsk on pelannut kuluvalla kaudella kahdeksan ottelua, joista saldona on neljä voittoa ja neljä tappiota. Joukkueen maaliero on tällä hetkellä 20-20. Neftehimik aloitti kautensa todella vahvasti tuloksien puolesta, mutta nyt joukkueen kone yskähtelee – Dan Sextonin ja Libor Hudacekin poissaolot ovat selkeästi heikentäneet joukkueen iskukykyä. Kokonaisuudessaan joukkue on kuitenkin pelannut suhteellisen hyvin, ehkä jopa hieman yli oman tasonsa.

Neftehimik on itäisessä konferenssissa sijalla seitsemän. Sarjapisteitä se on kyennyt napsimaan kuluvan kauden aikana kahdeksan kappaletta. Sextonin ja Hudacekin mahdolliset poissaolot eivät ole Neftehimikin kannalta hyvä asia. Sentteriosasto nykyisellä muodollaan on todella kapea, eikä se pidemmän päälle tule tekemään hyvää joukkueen suorituksiin. Tulivoiman puute on joukkueen suurin heikkous tällä hetkellä.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Spartakin peli paremmin kasassa

Vierasjoukkue Spartak Moskova on pelannut kuluvalla kaudella yhdeksän ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja neljä tappiota – Spartakin maaliero on tällä hetkellä 21:19. Läntisessä konferenssissa Spartak majailee viidentenä sarjataulukossa – sarjapisteitä matkaan on kertynyt 10. Spartak Moskova on hävinnyt periaattessa tämän kauden aikana ainoastaan KHL:n kärkipään joukkueille. Kokonaisuudessaan Spartakin tekeminen on ollut hyvää, eikä joukkueen pelissä ole selkeitä epäkohtia.

Jori Lehterän, Emil Petterssonin, Sergei Shirokovin, Alexander Khokhlachevin ja Andrei Loktionovin myötä joukkueella on suhteellisen kova hyökkäyskalusto. Tim Heedin tulo joukkueen puolustukseen on myös vahvistanut Spartakin alakertaa melkoisesti. Spartak onnistui tappioista huolimatta pelaamaan erinomaisesti KHL:n kärkipään joukkueita vastaan, vaikka tuloksena jokaisesta tappiot tulivatkin. Peli on hyvässä kuosissa, eikä suurempia ongelmia ole ilmennyt joukkueen pelaamisessa.

Vierailijat liuskalle

Spartak Moskova on joukkueiden vertailussa huomattavasti edellä, vaikka sarjataulukon sijoitus ei sitä välttämättä anna ymmärtää. Tuloskenttien vertailussa Spartak pyyhkii mennen tullen Neftehimikin, joka loppupeleissä nämä ottelut yleensä ratkaisee. Kumpikin joukkueista on päässyt useamman päivän lepäämään, joten lepoedusta ei kummallekaan ole hyötyä. Liuskalle lähdetään pelaamaan vierasjoukkueen suoraa voittoa. Neftehimikin puolustusosasto tulee olemaan hankaluuksissa Spartakin tulivoimaisen hyökkäyskaluston kanssa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!