Banner Image
2.9. KHL: Severstal Tsherepovets – SKA Pietari | Ryöstöretki

2021-09-02 19:00:00

SKA Pietari -1.5

Panos
2/5

Severstal Tsherepovets avaa oman KHL-kautensa Pietarin SKA:ta vastaan. Ottelu pelataan Tsherepovetsin jääpalatsissa kello 19:00.

Kotijoukkueelle iso haaste

Kotijoukkue Severstal Tsherepovetsin alkukausi käynnistyy heti kättelyssä todella kovalla vastuksella, sillä vastaan asettuu aina yhtä iso ja ilkeä Pietarin SKA. Severstalin harjoituskausi ei ollut parhaimmasta päästä, vaikka se onnistui tulevan vastustajansa voittamaankin. 10 ottelun mittaisesta harjoituskaudesta jäi Severstalille käteen ainoastaan neljä voittoa.

Tulivoimaisia joukkueita vastaan Severstal päästi yksinkertaisesti aivan liikaa maaleja, eikä tämä tiedä hyvää Pietarin SKA:n kaltaista joukkuetta vastaan, jonka pelitapaan kuuluu hyökkäysvoittoinen pelaaminen. Vierailijoiden harjoituskausi ei myöskään ollut parhaimmasta päästä, sillä 12 pelattua ottelua tuotti ainoastaan kuusi voittoa. Kokoonpanot eivät tietenkään harjoituskaudella ole sellaiset kuin runkosarjassa, joten liikaa painoarvoa ei saa harjoituspeleillä antaa.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Materiaalieroja joukkueiden välillä

Kotijoukkue Severstal Tsherepovets lukeutuu KHL:n heikoimpiin joukkueisiin kuluvalla kaudella, eikä pudotuspeleihin ole juuri mitään asiaa nykyisellä rosterilla. Kärkipelaajien osalta Severstalin tilanne on todella heikko, sillä Robert Rooba, Adam Liska, Yegor Morozov ja Daniil Vovchenko lukeutuvat näihin – kyseiset herrat eivät kykene joukkuetta kantamaan pudotuspeleihin. Puolustusosasto on saanut muutaman kiinnostavan nimen, sillä kotoisessa Liigassa viime kaudella viilettäneet Robin Press ja Jakob Stenqvist vahvistavat Severstalin heikkoa alakertaa. Kaikesta huolimatta joukkueen alakerta tulee olemaan Pietarin SKA:n käsittelyssä suuressa ongelmissa.

Pietarin SKA:n joukkue on muuttunut viime kaudesta hieman, mutta runko on pysynyt suhteellisen hyvin kasassa. Maalivahtiosasto on Pietarin SKA:lla tällä kaudella aivan täyttä timanttia, eikä heidän kausi tule ainakaan siihen kaatumaan. Lars Johansson toimii joukkueen ykköstorjujana, joka on tuttu TsSKA Moskovan riveistä. Kirittäjinä ovat Alexander Samonov ja maalivahtilupaus Yaroslav Askarov. Tuloskentän pelaajina toimivat edelliskauden tapaan Linden Vey ja hirmuisen rannelaukauksen omaava Anton Burdasov. Kokonaisuudessaan SKA pyyhkii materiaaliltaan Severstalin helposti.

SKA ryöstöretkelle

Vierasjoukkue lähtee illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Severstalin tilannetta ei helpota ollenkaan se, että joukkueen ykkösvahti Vladislav Podyapolsky on tällä hetkellä loukkaantuneena. Severstalin heikko puolustusosasto ei tule pääsemään helpolla, kun SKA:n tulivoimainen hyökkäyskalusto pääsee pyörittämään peliään. Liuskalle lähdetään pelaamaan SKA:n vähintään kahden maalin voittoa. Yksinkertaisesti Severstalin materiaali ei tule riittämään tänään SKA:ta vastaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!