Banner Image
6.10. KHL: Sibir Novosibirsk – Dinamo Riika | Häntäpään kamppailu

2021-10-06 15:30:00

Alle 4,5 maalia

Panos
2/5

Sibir Novosibirsk ja Dinamo Riika kohtaavat keskiviikon KHL-kierroksella toisensa. Ottelu pelataan Sibir Areenalla kello 15:30.

Sibirin hyökkäyspeli takkuaa pahasti

Kotijoukkue Sibir Novosibirsk on pelannut kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista saldona on kolme voittoa ja 10 tappiota. Joukkue majailee itäisessä konferenssissa sijalla 10. Sibirin maaliero on huomattavasti pakkasen puolella, sillä se on kyennyt tekemään ainoastaan 19 maalia ja omissa on vuorostaan kolissut 31 kertaa. Kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut karmeaa katsottavaa kuluvalla kaudella – se on tällä hetkellä koko KHL:n vähiten maaleja tehnyt joukkue.

Sibir on onnistunut takomaan ainoastaan 1,4 maalia ottelua kohden, joten emme voi puhua millään tasolla hyvästä hyökkäyspelaamisesta. Joukkueen pelaajamateriaali on todellakin huono, eikä tuloskentän pelaajista ole tietoakaan. Ulkomaalaisista Nick Shore on ainut, joka saa edes jollain tavalla puhtaat paperit käteensä, mutta Anton Wedinin panos kentällä on aivan olematon. Yksinkertaisesti joukkueesta puuttuu lähes kokonaan tulivoima, joka on kyllä näkynyt joukkueen pelaamisessa tämän kauden osalta.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Dinamo Riika ei vakuuta

Dinamo Riika on pelannut kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja yhdeksän tappiota. Dinamo Riika majailee läntisen konferenssin sijalla 11. Maaliero joukkueella on 25:40, joten huonosti Dinamo Riiankin pelit ovat menneet. Vierasjoukkueen pelaajamateriaali on Sibirin tapaan todella huono, eikä sillä ole tällä kaudella mitään asiaa pudotuspeleihin. Lauris Darzins ja Lukas Radil ovat joukkueen nimekkäimmät pelaajat, mutta eivät hekään sateentekijöitä ole.

Dinamo Riika on onnistunut tekemään 1,7 maalia ottelua kohden, joka ei myöskään ole hyvä suoritus KHL:n mittakaavalla. Yksinkertaisesti joukkueen materiaali ei vain riitä haastamaan edes KHL:n keskikastin joukkueita. Omissa kolisee keskimäärin ottelua kohden 2,8 maalia, joka on myös aivan liian paljon voittamisen kannalta. Pelaaminen on ollut jo pidemmän aikaa Dinamo Riialla surkeata, eikä se tule Sibiriäkään vastaan pääsemään useasti tekopaikoille heikon hyökkäyspelaamisen takia.

Maalipaikat tiukilla

Kumpikin joukkueista on aivan äärimmäisen surkea viimeistelyssä, sillä joukkueista ei löydy kunnolla tulivoimaa. Puolustus- ja maalivahtipeli on tässäkin ottelussa liian isossa roolissa, joten maalimäärät tulevat pysymään maltillisena. Kotijoukkue Sibir on näistä kahdesta joukkueesta paremmin puolustava, mutta toisaalta kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen on huonomassa jamassa kuin Dinamo Riialla. Ottelu ei tule olemaan kaunista katsottavaa, kun kaksi erittäin heikkoa joukkuetta pelaavat träppikiekkoa. Maalipaikat tulevat olemaan jäätävän työmäärän takana. Pelivalintana otteluun toimii vähämaalisen ottelun pelaaminen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!