Banner Image
28.10. KHL: Sibir Novosibirsk – TsSKA Moskova | Kotijoukkue isossa testissä

2021-10-28 15:30:00

TsSKA Moskova yli 2,5 maalia

Panos
1.5/5

Sibir Novosibirsk ja TsSKA Moskova kohtaavat torstain KHL-kierroksella. Ottelu pelataan Novosibirskissä Sibirin urheilukeskuksessa kello 15:30.

Sibir taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta

Kotijoukkue Sibir Novosibirsk on pelannut kuluvalla kaudella 22 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja 14 tappiota maalierolla 42:55. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 19 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisen konferenssin sijalla 8. Sibir on tällä hetkellä oman divisioonansa ja konferenssinsa viimeinen joukkue, joka on tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa. Joukkueen otteet eivät ole yllättäneet suuntaan tai toiseen, vaan kausi on tuloksien puolesta mennyt odotetulla tavalla.

Sibir porskuttaa tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, jonka myötä se on noussut lähiaikoina sarjataulukossa juurikin taistelemaan pudotuspelipaikasta. Voitot tulivat Dinamo Minskiä, Traktor Tsheljabinskiä ja Barys Nur-Sultania vastaan, joten mistään helpoista otteluista ei ollut kyse. Sibir pelasi kaikki kolme voittopeliään kotonaan. Seuraavaksi olisi vuorossa vielä TsSKA Moskova ja Jokerit kotona, joten haaste sen kuin kasvaa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vierasjoukkueella parantamisen varaa

TsSKA Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 23 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja yhdeksän tappiota maalieron ollessa 51:49. Sarjapisteitä TsSKA on onnistunut napsimaan 29 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisen konferenssin viidentenä. TsSKA:n pelaaminen kuluvalla kaudella on ollut todella ailahtelevaa, eikä parhaimpaan tuloskykyyn ole päästy vielä tässä vaiheessa kautta – tältä joukkueelta on lupa odottaa paljon enemmän.

Totuttuun tapaan TsSKA puolustaa järisyttävän hyvin, eikä vastustajat pääse useasti maalipaikoilla juhlimaan, mutta vuorostaan hyökkäyspelaamisessa on vielä hieman parannettavaa. TsSKA on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,2 maalia ja omissa on kolissut keskimäärin 2,1 kertaa ottelua kohden – nykyisellä pelaajamateriaalilla maaleja pitäisi olla huomattavasti enemmän. Toki joukkueen pelitapa perustuu aivan täysin puolustuspelaamiseen, mutta joukkueen tulivoima on hurja, joten maalimäärät herättävät pieniä kysymysmerkkejä.

Sibirin puolustuspeli testissä

Kotijoukkue Sibir lähtee hakemaan ottelusta neljättä peräkkäistä voittoaan, mutta helppoa se ei tule olemaan. TsSKA:n pelaajamateriaali on järisyttävän hyvä, eikä Sibir kykene paperilla haastamaan vierailijoita millään osa-alueella. Alkukaudesta Sibir pelasi todella vähämaalisia otteluita, mutta nyt suunta on hieman kääntynyt maalimäärissä. Tilastojen valossa kotijoukkue on ollut todella tehokas puolustuspelissä, mutta alkukauden puolustuspelaaminen voidaan lukea ylisuorittamiseksi.

Vierailijoiden maalimäärille annetaan todella herkullista kerrointa, sillä ottelusta odotetaan kaiken järjen mukaan puolustusvoittoista taistelua puolin ja toisin. Sibir ei todellakaan ole niin hyvä joukkue puolustamaan, kun tilastot ja kertoimet antavat ymmärtää. TsSKA:n tulivoima ja viimeistelytaito on todella hyvä, vaikka se ei vielä parhaimpaan iskukykyyn ole päässyt. Yksinkertaisesti TsSKA:n yli 2,5 maalia otteluun nykyisellä kertoimella on aivan liikaa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!