Banner Image
8.9. KHL: SKA Pietari – Avtomobilist Jekateringburg | Aliarvioidaanko Avtomobilistia liikaa?

2021-09-08 19:30:00

Avtomobilist Jekateringburg ML

Panos
1.5/5

Pietarin SKA saa keskiviikkona vastaansa Avtomobilist Jekateringburgin. Ottelu pelataan Pietarin Jääpalatsissa kello 19:30.

SKA:n alkukausi tuloksellisesti täydellinen

Pietarin SKA:n KHL-kausi alkoi pienellä vierasmatkalla, jonka aikana se kävi vierailemassa Tsherepovetsissa ja Jaroslavlissa. Ensimmäinen ottelu oli Severstal Tsherepovetsia vastaan, jonka SKA onnistui omiin nimiinsä kääntämään lukemin 3-2. Voitosta huolimatta joukkueen pelaaminen ei heti ensimmäisessä ottelussa kovin vakuuttavaa ollut. Toisessa vierasottelussa vuorostaan vastaan asettui Lokomotiv Jaroslavl. Pietarin SKA oli tässä ottelussa jatkoajan jälkeen voittaja lukemilla 4-3.

Kolmas ottelu pelattiinkin sitten jo legendaarisessa Pietarin Jääpalatsissa. SKA sai kolmannessa ottelussaan vieraakseen Admiral Vladivostokin, joka lukeutuu KHL:n häntäpään joukkueisiin. SKA onnistui kyseisen ottelun voittamaan todella helpohkosti, sillä tulostaululla kaunisteli 60:n pelatun minuutin jälkeen lukemat 9-2. Kirill Marchenko, Marat Khusnutdinov ja Matvey Michkov ovat joukkueen nuorimpia pelaajia, mutta myös samalla he ovat olleet alkukauden tehokkaimpia SKA:n pelaajia. On hienoa nähdä, kun paljon uudistunut SKA luottaa omiin lupauksiinsa, mutta tulosvastuuta on muidenkin alettava kantaa tässä joukkueessa.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Avtomobilistin kausi yskähdellen liikkeelle

Vierasjoukkue Avtomobilist Jekateringburgin alkukausi ei ole lähtenyt missään nimessä parhaimmalla mahdollisella tavalla käyntiin, mutta mitään paniikkia joukkueella ei ole. Avtomobilist kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Metallurg Magnitogorskin. Tämä ottelu päättyi Metallurg Magnitogorskin 6-2-voittoon. Toisessa ottelussa Avtomobilist sai vieraakseen Salavat Julajev Ufan. Kyseinen ottelu päättyi vierailijoiden 4-2-voittoon. Eli kokonaisuudessaan kahden ensimmäisen ottelun pistesaldo on pyöreä nolla.

Avtomobilist Jekateringburgin joukkue on uudistunut todella paljon, joten kauden ensimmäiset ottelut yleensä tuppaavat olemaan uudistuneilla joukkueilla hieman normaalia hankalampia. Materiaaliltaan joukkue lukeutuu kuitenkin aivan KHL:n kärkipäähän. Runkosarjan päätyttyä joukkue tulee olemaan aivan satavarmasti kärkikahinoissa kyseisellä materiaalilla. Vaikka kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta tappiot tulivatkin, niin ei joukkueen iskukykyä kannata aliarvioida liikaa.

Vierailijoiden kertoimiin kannattaa tarttua

SKA lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta ei todellakaan niin suurena kuin kertoimet antavat ymmärtää. Avtomobilist Jekateringburgin materiaali ei kalpene SKA:n materiaalille. Ainoa eroavaisuus on havaittavissa joukkueiden maalivahtiosastossa, jossa SKA on huomattavasti edellä. Avtomobilistin ykköstorjuja Jakub Kovar on hieman pidemmän aikaa loukkaantuneiden listalla, joten se vaikeuttaa hieman joukkueen pelaamista. Kaikesta huolimatta Avtomobilist Jekateringburg on yksi KHL:n kovimmista joukkueista. On mahdotonta sivuuttaa vierasjoukkueen lopullisen voittajan kerroin.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!