Banner Image
28.11. KHL: Spartak Moskova – Dynamo Moskova | Moskovalaisten derby

2021-11-28 13:00:00

Dynamo Moskova ML

Panos
2/5

Spartak Moskova ja Dynamo Moskova kohtaavat sunnuntaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Moskovassa VTB-jääpalatsissa kello 13:00.

Spartak ei vakuuta

Kotijoukkue Spartak Moskova on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 33 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 16 tappiota. Läntisessä konferenssissa joukkue majailee sijalla 7. Bobrov divisioonassa Spartak on kolmantena. Joukkueen maaliero on 33 ottelun jälkeen 83:85. Spartakin kausi on ollut juurikin sellainen, mitä ennen kauden aloitusta osasi odottaa – joukkue lukeutuu keskikastiin, ja siellä sen paikka onkin sarjataulukon osalta. Spartak onnistui edellisessä ottelussaan voittamaan Kunlun Red Starin lukemin 6-4.

Spartakin peli ailahtelee todella paljon, eikä se vielä ole allekirjoittanutta onnistunut vakuuttamaan. Spartak tekee keskimäärin ottelua kohden 2,51 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa kolisee keskimäärin ottelua kohden 2,57 maalin verran. Joukkue pelaa todella puolustusvoittoista peliä, jonka takia maalimäärät tuolta näyttävätkin. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Jori Lehterä tehoilla 8+21=29. Kotijoukkue omistaa kaksi hyvää tuloskenttää, mutta muuten pelaajamateriaali ei ole kummoinen.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Dynamo Moskovan tulivoima vaarallinen

Vierasjoukkue Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla 32 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 10 tappiota. Dynamo Moskova majailee omassa konferenssissaan sijalla 2. vuorostaan omassa divisioonassaan se on ensimmäisenä. Joukkueen maaliero on 32 pelatun pelin jälkeen 112:79. Dynamo Moskovan kausi on ollut kokonaisuudessaan todella hyvä. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa peräti kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Tämän voittoputken aikana on kaatunut useampi KHL:n kärkipään joukkue.

Dynamo Moskova on siis todella kovassa iskussa tällä hetkellä. Sen hyökkäysvoima on todella vaarallinen, jonka takia se otteluita voittaakin todella isolla todennäköisyydellä. Dynamo Moskova nakuttaa keskimäärin ottelua kohden peräti 3,5 maalia, joka on KHL:n mittakaavalla todella paljon. Joukkueen kantavana voimana on ollut koko KHL:n pistepörssiä johtava Vadim Shipachyov tehoilla 17+30=47. Yhden pelaajan tai yhden kentällisen varassa tämä joukkue ei todellakaan roiku. Pelaajamateriaali on todella laaja, ja viimeistelytaitoa löytyy huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi kotijoukkue Spartak Moskovalta.

Liuskalle vierailijoiden voitto

Pelaajamateriaalilta vierasjoukkue on selkeästi laajempi ja taidokkaampi. Pelillisesti vierasjoukkue on myös edellä Spartak Moskovaa. Moskovan derbyssä kotijoukkue ei pääse naatiskelemaan kotiedusta muuten kuin viimeisen vaihto-oikeuden kannalta. Vierailijoiden hyökkäyspelaaminen on nykyään alkukautta napsun verran vaarallisempaa, kun pitkään loukkaantuneena ollut Oscar Lindberg on palannut joukkueen vahvuuteen. Vierailijoiden tulivoima on liikaa kotijoukkueen puolustuspelille, ja näin ollen vierailijat tulevat ottelun omiin nimiinsä viemään. Liuskalle valitaan Dynamo Moskovan voitto lopullisena – jatkoajalla vierailijoilla on etulyöntiasema pelaajamateriaalinsa takia.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!