Banner Image
2.9. KHL: Torpedo Nizhni Novgorod – HK Vitjaz | Vierailijoille luvassa hankala avausottelu

2021-09-02 19:00:00

Torpedo Nizhni Novgorod

Panos
2/5

Torpedo Nizhni Novgorod saa kauden ensimmäisessä ottelussaan vastaansa HK Vitjazin. Ottelu pelataan Nagorny Areenalla Nizhni Novgorodissa kello 19:00.

Kotijoukkue valmiina alkavaan KHL-kauteen

Torpedo Nizhni Novgorod pelasi erittäin mallikkaan harjoituskauden, sillä se onnistui voittamaan seitsemästä pelaamastaan harjoitusottelusta peräti viisi kamppailua – ainoat tappiot tulivat Dynamo Moskovaa ja Pietarin SKA:ta vastaan. Näissä kahdessa tappiollisessa ottelussa Torpedolta oli poissa erittäin monta avainpelaajaa, joka näkyi pakosti tulostaululla. Kokonaisuudessaan joukkueen harjoituskausi meni erittäin hyvin, jonka myötä voimme odottaa joukkueen olevan iskukunnossa heti kauden alettua.

Torpedo oli viime kaudella omasta konferenssistaan viimeinen joukkue, joka pääsi pelaamaan pudotuspelejä. Tämän kauden osalta voimme odottaa hieman parempaa sijoitusta runkosarjan jälkeen, sillä joukkue on vahvistunut muutaman täsmähankinnan avulla huomattavasti viime kaudesta. Joukkueen runko on pysynyt suhteellisen hyvin kasassa, joten kaikkien on helppo sopeutua Torpedon pelitapaan. David Nemirovsky jatkaa joukkueen päävalmentajana – kyseinen herra on Torpedoa valmentanut edelliset neljä vuotta, joten joukkueen kokonaiskuva ei ole juuri miksikään muuttunut viime kaudesta.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Joukkueiden väliset materiaalierot ovat huomattavat

Kotijoukkue on huomattavasti edellä, kun lähdetään vertailemaan joukkueiden materiaalia eli kokoonpanoa. Varsinkin tuloskentän pelaajat ovat selkeästi parempia Torpedolla kuin Vitjazilla. Vierasjoukkueen kokoonpanosta löytyy suomalaisille todella monta tuttua nimeä. Niko Ojamäki, Miro Aaltonen, Valtteri Kemiläinen ja viime kaudella Rauman Lukossa tehoja mättänyt Daniel Audette tähdittävät Vitjazia – kaikki edellä mainitut pelaajat ovat isossa roolissa tämän kauden joukkueessa.

Ken Agostino, Daniel Zaar ja Theodor Lennström ovat Torpedon uudet pelaajahankinnat – kyseiset pelimiehet tulevat olemaan isossa roolissa tämän kauden joukkueessa. Heidän lisäksi suurta tulosvastuuta joukkueessa kantaa viime kaudella yli piste per peli -tahdilla nakuttanut Damir Zhafyarov ja keskushyökkääjä Andy Miele. Vierasjoukkue ei ole paperilla millään osa-alueella kotijoukkuetta edellä, joten lähtökohdat otteluun ovat todella nihkeät vierasjoukkueen silmistä katsottuna.

Liuskalle kotijoukkueen voitto

Torpedo Nizhni Novgorod on selkeä suosikki voittamaan tämän ottelun, mikä ei todellakaan tule yllätyksenä. Joukkueiden erot ovat suuret materiaaliltaan, eikä Torpedon hyökkäysvoittoinen pelitapa auta yhtään Vitjazia tässä tilanteessa. Vierasjoukkueen harjoituskausi ei ollut kummoinen, sillä yhdeksästä ottelusta voittoja kertyi viisi kappaletta – Vitjaz onnistui voittamaan ainoastaan heikkoja joukkueita. Vierasjoukkue on edellisen kerran onnistunut nappaamaan voiton Torpedon kotiluolassa vuonna 2013, joten historian puolesta vierailijoiden voitto on harvinaista herkkua.

Torpedo on joukkue, joka tykkää ampua kiekkoa useasti, joten maalipaikkoja on varmasti luvassa heikon puolustuksen omaavaa Vitjazia vastaan. Alustavan tiedon mukaan joukkueiden kokoonpanoissa ei ole tulokseen merkityksellisiä pelaajia pois, joten kotijoukkueen voitto kelpaa tästä ottelusta vallan mainiosti lapulle.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!