Banner Image
2.12. KHL: Torpedo Nizhni Novgorod – Metallurg Magnitogorsk | Kotijoukkue isossa testissä

2021-12-02 18:00:00

Metallurg Magnitogorsk

Panos
1.5/5

Torpedo Nizhni Novgorod ja Metallurg Magnitogorsk kohtaavat torstaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Nizhni Novgorodissa Nagorny Areenalla kello 18:00.

Torpedon kausi iso pettymys

Kotijoukkue Torpedo Nizhni Novgorod on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 34 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 18 tappiota. Sarjapisteistä sillä on kasassa 36 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 9. Joukkueen maaliero on 34 pelatun pelin jälkeen 87:80. Ennen kauden alkua tältä joukkueelta odotettiin paljon enemmän. Tällä hetkellä Torpedo ei ole edes kiinni pudotuspelipaikassa, joten kausi ei todellakaan ole mennyt odotuksien mukaan.

Ensi yön ottelusta poissa on puolustaja Theodor Lensström, joka on ollut joukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja tehoilla 10+14=24. Hyökkääjistä poissa on Daniel Zaar, joka kuuluu Torpedon tuloskentälliseen, joten kaksi isoa palaa puuttuu joukkueen hyökkäysvoimasta. Kokonaisuudessaan Torpedolta löytyy kyllä kilpailukykyinen rosteri, mutta pelaaminen on ollut todella heikkoa kuluvalla kaudella tämän seuran osalta. Nykyisellä pelaamisellaan joukkue tulee jäämään ulos pudotuspeleistä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Magnitogorskilla paketti hyvin kasassa

Metallurg Magnitogorsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 34 ottelua, joista saldona on 27 voittoa ja ainoastaan seitsemän tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa peräti 55 kappaletta, jonka myötä se majailee koko KHL:n kärkipaikalla sarjataulukossa. Magnitogorskin maaliero on 34 pelatun pelin jälkeen hurja 123:79, joten kausi on ollut varsin hyvä. Edellisessä ottelussaan Magnitogorsk kärsi 4-6-tappion TsSKA Moskovalle vaihderikkaan pelin jälkeen.

Magnitogorsk tekee keskimäärin ottelua kohden 3,6 maalia vastustajan reppuun, joka on KHL:n mittakaavalla aivan älyttömän hyvä määrä. Vuorostaan omissa soi ottelua kohden ainoastaan 2,3 maalin verran, joten joukkueen puolustus- ja maalivahtipelikin on ollut tehokasta ja toimivaa. Philippe Maillet ja Brendan Leipsic ovat olleet joukkueen tehokkaimmat pelaajat 29 tehopisteellä. Magnin pelaajamateriaali on todella laaja ja tulivoimainen.

Vierasjoukkue vahvemmilla vesillä

KHL:n paras vierasjoukkue Magnitogorsk lähtee hakemaan tästä ottelusta jo 15:a voittoaan vieraskaukalosta. Kotijoukkueelta on poissa kaksi tärkeätä avainpelaajaa, joka vaikuttaa hieman joukkueen iskukykyyn. Vuorostaan vierasjoukkue pääsee lähtemään otteluun ilman suurempia poissaoloja, toki kokenut puolustaja Mikhail Pashnin on sivussa, mutta hän on täysin korvattavissa oleva pelaaja. Vierasjoukkue on ollut kuluvan kauden osalta parempi erikoistilannepelaamisessa alivoiman ja ylivoiman osalta. Magnitogorsk omistaa huomattavasti laajemman ja tulivoimaisemman joukkueen kuin Torpedo. Ainoastaan Torpedo hyötyy kotiedusta, mutta mistään muusta ei. Pelaaminen vierailijoilla on selkeästi varmempaa ja kokonaisvaltaisempaa kentällä. Torpedon heikentynyt tulivoima ei kykene kaatamaan hurjassa tikissä olevaa Magnitogorskia. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Metallurg Magnitogorskin voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!