Banner Image
7.9. KHL: Torpedo Nizhni Novgorod – Sibir Novosibirsk | Vierasjoukkueen kokematon puolustus testissä

2021-09-07 19:30:00

Torpedo Nizhni Novgorod

Panos
2/5

Torpedo Nizhni Novgorod saa tiistaina vastaansa Sibir Novosibirskin. Ottelu pelataan Nagorny Areenalla kello 19:30.

Vierailijoiden heikko kauden aloitus

Sibir Novosibirsk on pelannut kuluvalla kaudella kaksi ottelua, joista molemmista on tullut tappiot niskaan. Sibir aloitti oman kautensa Traktor Tsheljabinskin vieraana – kyseinen ottelu päättyi Traktorin 3-2-voittoon jatkoajan jälkeen. Sibir aloitti ottelun ensimmäisen erän tuloksellisesti hyvin, mutta pelillisesti joukkueella oli vielä paljon petrattavaa. Toisessa erässä Sibir pääsi hyvin peliin kiinni, mutta lopulta Traktor oli joukkueista se, joka käveli voittajana pois.

Toisessa ottelussaan Sibir Novosibirsk kohtasi Dynamo Moskovan. Tästä ottelusta ei jälkipolvelle jäänyt paljoa kerrottavaa, sillä Dynamo Moskova voitti ottelun selkeästi lukemin 4-0. Sibirin pelaaminen näissä kahdessa edellisessä kamppailussa on ollut todella ailahtelevaa. Paikoiteillen joukkueen pelaaminen on näyttänyt hyvältä, mutta kokonaisuutena se ei ole vielä vakuuttanut. Joukkue hakee selkeästi vielä peli-identiteettiään, eikä se tässä vaiheessa kautta ole ihmeellinen asia.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Torpedolla onnistunut ryöstöretki

Kotijoukkue Torpedo Nizhni Novgorod on pelannut kuluvalla kaudella kaksi ottelua, joista saldona on yksi tappio ja yksi voitto. Ensimmäisessä ottelussaan Torpedo sai vieraakseen HK Vitjazin. Kyseinen ottelu päättyi vierailijoiden 6-3-voittoon. Tuloksellisesti kotijoukkueen kannalta huono tulos, mutta pelillisesti se oli niskan päällä lähes koko pelin ajan. Laukaukset menivät 42-23 kotijoukkueen eduksi, mutta tästä huolimatta tappio kirjattiin tilille.

Seuraavana Torpedolla oli vuorossa pieni matkustus kohti Kazania, jossa se pääsi pelaamaan kärkijoukkueisiin lukeutuvaa Ak Bars Kazania vastaan – kyseinen ottelu päättyi Torpedon 3-1-voittoon. Torpedon pelaaminen on näyttänyt hyvältä, vaikka toisesta ottelusta tappio niskaan tulikin. Ak Bars Kazanin kaataminen tuo joukkueen itsevarmuudelle varmasti lisäboostia, joka on hyvä asia seuraavia otteluita ajatellen. Matkustus Kazaniin ei joukkueen iskukykyyn tai kuntoon vaikuta negatiivisesti millään tavalla, sillä matkaväli näiden kahden kaupungin välillä ei ole suuri.

Sibirin puolustusosasto suuri kysymysmerkki

Sibir Novosibirskin joukkue heikentyi viime kaudesta rutkasti. Varsinkin hyökkäyskalusto koki kovia, mutta suurimpana kysymysmerkkinä tällä hetkellä pidän joukkueen nuorta ja kokematonta puolustusosastoa. Torpedolla on suhteellisen paljon tulivoimaa hyökkäyskalustossa, enkä näe Sibir-puolustajien selviytyvän tästä koetuksesta ehjin nahoin. Damir Zhafyarovin, Andy Mielen ja Kenny Agostinon tähdittämä ykköskenttä tulee löytämään tarvittavat tekopaikat illan ottelussa. Pelivalinnaksi illan otteluun sopii kotijoukkueen voitto varsinaisen peliajan puitteissa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!