Banner Image
30.10. KHL: Traktor Tsheljabinsk – Ak Bars Kazan | Tiukkaa vääntöä divisioonan sisällä

2021-10-30 15:00:00

Traktor Tsheljabinsk ML

Panos
1.5/5

Traktor Tsheljabinsk ja Ak Bars Kazan kohtaavat lauantain KHL-kierroksella erittäin mielenkiintoisessa ottelussa. Ottelu pelataan Tsheljabinskissä Traktor-Areenalla kello 15:00.

Kotijoukkueen suorittaminen tasaisen tappavaa

Traktor Tsheljabinsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 24 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja seitsemän tappiota maalierolla 73:63, joten kokonaisuudessaan kotijoukkueen kausi on ollut varsin hyvä. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa – tappiot tulivat Sibir Novosibirskiä ja Metallurg Magnitogorskia vastaan. Traktor ei ole kuluvan kauden aikana vielä hävinnyt kertaakaan kolmea peliä putkeen, enkä usko sen tapahtuvan nytkään.

Traktor pääsee pelaamaan kotonaan, jossa se on ollut varsin tehokas – joukkue on kärsinyt ainoastaan kolme tappiota kotihallissaan pelatessa. Kaksi edellistä kamppailuaan Traktor joutui pelaamaan vieraissa. Joukkueen tulivoima on hurja, mikä näkyy tehtyjen maalien merkeissä. Traktor nakuttaa keskimäärin ottelua kohden 3,0 maalia, joka on KHL:n mittakaavalla varsin hyvä suoritus. Joukkueen kirkkaimmat pistenikkarit ovat Nick Bailen, Teemu Pulkkinen, Tomas Hyka, Lukas Sedlak ja Nikita Tertyshny.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Ak Bars Kazanin maalinteko tökkii

Ak Bars Kazan on pelannut kuluvalla kaudella 24 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja 10 tappiota maalierolla 58:53. Kuten voimme heti huomata, niin eroa maalinteon kanssa joukkueilla on paljon, toki vierasjoukkue on päästänyt huomattavasti vähemmän maaleja kuin Traktor. Ak Bars Kazanin edellinen ottelu oli Metallurg Magnitogorskia vastaan, jonka Kazan hävisi 1-3-lukemin. Kazanilla on menossa kolmen ottelun mittainen vieraskiertue, joka tulee päätökseen tämän ottelun myötä.

Ak Bars Kazanin puolustuspelaaminen on ollut todella hyvää, mutta vuorostaan hyökkäyspelaaminen ja viimeistely on hieman tökkinyt. Joukkue nakuttaa keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,4 maalia vastustajan nuottaan. Vuorostaan omissa kolisee ottelua kohden 2,2 maalin verran, joten puolustuspeli joukkueella on todella hyvässä kuosissa. Joukkueen kärkikentät muuttuivat isolla kädellä kuluvalle kaudelle, joka on näkynyt joukkueen pelaamisessa viimeistelyn osalta. Joukkueen paras pistemies on Dmitri Kagarlitsky tehoilla 9+7=16.

Tärkeitä pisteitä jaossa

Kharlamov-divisioonassa käydään tiukkaa kamppailua kolmen joukkueen osalta kärkipaikasta – Metallurg Magnitogorsk, Traktor Tsheljabinsk ja Ak Bars Kazan ovat kaikki vielä taistelemassa kärkipaikasta tässä tasavahvassa divisioonassa. Traktor Tsheljabinsk omistaa näistä kahdesta joukkueesta paremman ja laajemman pelaajamateriaalin. Myös kotietu on Traktorin apuna tässä ottelussa. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkueen voittoa lopullisena – kotijoukkue ei tule kolmatta peliään häviämään putkeen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!