Banner Image
22.10. KHL: Traktor Tsheljabinsk – Avtomobilist Jekateringburg | Tulivoimaiset joukkueet vastakkain

2021-10-22 17:00:00

Traktor Tsheljabinsk

Panos
2/5

Traktor Tsheljabinsk ja Avtomobilist Jekateringburg kohtaavat perjantain KHL-kierroksella. Ottelu pelataan Tsheljabinskin Traktor Areenalla kello 17:00.

Traktorin pelaaminen vakuuttavaa

Kotijoukkue Traktor Tsheljabinsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 21 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja ainoastaan viisi tappiota. Traktor on onnistunut saalistamaan peräti 34 sarjapistettä, jonka myötä joukkue majailee itäisen konferenssin toisena. Traktorin kausi on ollut todella hyvä, eikä joukkueen matkaan ole heikompia hetkiä tarttunut, vaan suorittaminen on ollut tasaisen tappavaa ja tehokasta. Joukkueen maaliero on 67:55, joten se on mukavasti plussan puolella.

Edellisessä ottelussaan Traktor kärsi 1-6-tappion Salavat Ufalle. Vaikka ottelu päättyikin rumiin lukemiin, niin pelillinen puoli tässä ottelussa oli kunnossa – traktorin kahdeksan ottelun mittainen voittoputki päättyi kyseisessä ottelussa. Traktorilla on todella laaja pelaajamateriaali kuluvalle kaudelle, josta löytyy osaamista jokaiselle osa-alueelle. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on kuitenkin suurin vahvuus. Nick Bailen, Teemu Pulkkinen, Nikita Tertyshny, Brooks Macek, Tomas Hyka ja Lukas Sedlak ovat joukkueen parhaimmat pistenikkarit.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Avtomobilistin puolustuspelissä paljon parannettavaa

Avtomobilist Jekateringburg on pelannut tällä kaudella 21 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 11 tappiota. Jekateringburg on onnistunut saalistamaan 24 sarjapistettä, jonka myötä se majailee itäisen konferenssin sijalla 6. Vierasjoukkueen kausi ei ole todellakaan mennyt heidän odottamallaan tavalla, sillä joukkueen kautta on varjostanut useat loukkaantumishuolet. Toki koko kauden heikkoa pelaamista on turha pistää pelkästään loukkaantumisten syyksi.

Avtomobilistilla on suuria vaikeuksia puolustus- ja maalivahtipelinsä kanssa. Joukkue päästää keskimäärin ottelua kohden 3,1 maalia omiin, joka on tämän kaltaiselle joukkueelle aivan liikaa. Edellisessä ottelussaan Avtomobilist onnistui kukistamaan HK Sotshin lukemilla 7-6 jatkoajan jälkeen – maaleja tämä joukkue osaa tehdä, mutta puolustuspelaaminen on aivan hirveällä tasolla. Joukkueen parhaimmat pistemiehet ovat Stephane Da Costa, Ryan Spooner, Jesse Blacker ja Sergei Shumakov. Joukkueessa on todella tulivoimainen hyökkäyskalusto, mutta siihen se sitten jääkin.

Traktor vie ottelun nimiinsä

Kotijoukkue Traktor Tsheljabinsk on näistä kahdesta joukkueesta selkeästi parempi oikeastaan jokaisella osa-alueella. Vierailijoiden puolustuspelaaminen on todella heikkoa, eikä Traktorin kaltaisella joukkueella tule olemaan vaikeuksia päästä maalintekopaikoille Avtomobilistia vastaan. Kotijoukkue lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina, mikä ei tule yllätyksenä kenellekään. Traktor tulee nappaamaan tästä ottelusta voiton itselleen rutiinipelaamisella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!