Banner Image
15.11. KHL: Traktor Tsheljabinsk – Metallurg Magnitogorsk | Itäisen konferenssin kärkikamppailu

2021-11-15 16:00:00

Yli 5 maalia

Panos
1.5/5

Traktor Tsheljabinsk ja Metallurg Magnitogorsk kohtaavat KHL:n kärkikamppailussa maanantaina. Ottelu pelataan Traktor Areenalla kello 16:00.

Jatkaako Traktor hyviä otteitaan tauon jälkeen?

Kotijoukkue Traktor Tsheljabinsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 29 ottelua, joista saldona on peräti 21 voittoa ja kahdeksan tappiota. Maaliero joukkueella on 29 pelatun pelin jälkeen 91:72, joten kausi on ollut erittäin hyvä. Joukkueesta löytyy todella paljon tulivoimaa, joka näkyy selkeästi Traktorin tehdyissä maaleissa – joukkue painaa keskimäärin ottelua kohden 3,1 maalia vastustajan nuottaan, joka on todella hyvä suoritus KHL:n mittakaavalla. Kykeneekö Traktor jatkamaan tauon jälkeen hyviä otteitaan kentällä?

Traktorin paras pistemies on puolustaja Nick Bailen tehoilla 4+23=27. Hyökkääjista parhaimmat pistemiehet ovat Nikita Tertyshny, Lukas Sedlak, Teemu Pulkkinen ja Tomas Hyka. Kaikilla näistä pelaajista on kasassa yli 20 tehopistettä kuluvalla kaudella. Viimeisenä mainitsemani Tomas Hyka on kuitenkin loukkaantuneena, jonka takia häntä ei pelaavassa kokoonpanossa nähdä. Poissaolo ei kuitenkaan tule vaikuttamaan joukkueen pelaamiseen liikaa, sillä kotijoukkue operoi todella laajalla pelaajamateriaalilla.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Magnitogorsk itäisen konferenssin kärjessä

Vierasjoukkue Metallurg Magnitogorsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 27 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja ainoastaan neljä tappiota. Magnitogorskin maaliero on tällä hetkellä 97:59. Magnitogorsk on pelannut kuluvalla kaudella aivan järisyttävän hyvää kiekkoa. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,5 maalia vastustajan nuottaan, ja omissa on kolissut ainoastaan 2,1 maalin verran ottelua kohden. Magnitogorsk johtaa omaa divisioonaansa ja konferenssiaan.

Magnitogorskin paras pistemies on keskushyökkääjä Philippe Maillet tehoilla 9+18=27. Vierasjoukkue operoi myös kuluvalla kaudella todella laajalla pelaajamateriaalilla, joka näkyy joukkueen pelaamisessa. Tulosta syntyy laajalla rintamalla, eikä pelaaminen roiku vain ja ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa. Magnitogorsk on tulivoimainen joukkue, joka pelaa erittäin hyökkäyspainotteista kiekkoa. Se kykenee luomaan ottelussa kuin ottelussa paljon maalintekopaikkoja vastustajan päähän.

Runsasmaalinen ottelu lapulle

Molemmat joukkueet omaavat todella tulivoimaiset joukkueet, jotka pelaavat hyökkäyspelin kautta. Tämä ruokkii runsasmaalisia pelejä, sillä puolustuspeli ei ole joukkueiden vahvuutena, joten siihen ei nojauduta. Kiekkoa painetaan aggressiivisesti kohti vastustajan päätyä, ja tarkoituksena on aina luoda maalipaikka. Näiden kahden joukkueen välillä tulemme näkemään vauhdikasta ja tapahtumarikasta kiekkoa, joten pelivalintana sopii vallan mainiosti runsasmaalisen pelin pelaaminen. Liuskalle valitaan se, että näemme ottelussa yli 5 maalia – jos ottelu päättyy tasan viiteen maaliin, niin panos palautuu.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!