Banner Image
4.12. KHL: Traktor Tsheljabinsk – Spartak Moskova | Molemmat joukkueista koittavat palata voittojen tielle

2021-12-04 13:30:00

Traktor Tsheljabinsk

Panos
2/5

Traktor Tsheljabinsk ja Spartak Moskova kohtaavat lauantaina aikaisin iltapäivällä KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Tsheljabinskissä Traktor Arenalla kello 13:30.

Traktorin hyökkäyspeli takkuillut viime otteluissa

Traktor Tsheljabinsk on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 37 ottelua, joista saldona on 25 voittoa ja 12 tappiota. Sarjapisteitä joukkue on kerännyt 53 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan toisena. Traktorin maaliero on 37 pelatun pelin jälkeen 108:90. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa – molemmissa otteluissa joukkueen hyökkäyspelaaminen takkusi, sillä se onnistui kiekon latomaan ainoastaan kertaalleen vastustajan reppuun.

Edellinen voitto tuli Lokomotiv Jaroslavia vastaan maalein 2-1 jatkoajan jälkeen. Tällä hetkellä kotijoukkueella on ollut hieman normaalia vaikeampaa viimeistelyn suhteen, mutta maalipaikkoja se on kyennyt kuitenkin rakentamaan useamman ottelua kohden. Paniikkiin ei ole aihetta, sillä tämä joukkue ei kuitenkaan montaa ottelua pelaa putkeen tehottomana. Materiaaliltaan Traktor on yksi KHL:n tulivoimaisimmista joukkueista, joten on vain ajan kysymys, koska ketsuppipullo aukeaa uudelleen kunnolla.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Spartakin peli ei vakuuta

Vierasjoukkue Spartak Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 18 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 39 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Spartak on tällä hetkellä juuri ja juuri kiinni pudotuspelipaikassa, joten kausi ei missään nimessä ole ollut parhaimmasta päästä. Spartakin maaliero on 89:91, joten se on nipin napin pakkasen puolella.

Spartak porskuttaa Traktorin tapaan kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa – tappiot tulivat Avtomobilist Jekateringburgia ja Lokomotiv Jaroslavlia vastaan. Vierasjoukkueen peli heittelee todella paljon otteluiden ja jopa erien välissä – tasaisesta suorittamisesta ei ole tietoakaan pelikentällä, joka ei ole missään nimessä hyvä merkki. Spartakin kokoonpanosta poissa on kakkoskentän sentteri Andrei Loktionov ja todennäköisesti ykköskentän laituri Emil Pettersson. Nämä kaksi poissaoloa syö hieman vierasjoukkueen iskukykyä.

Kotijoukkue kääntää kelkkansa

Traktor Tsheljabinsk on tässä ottelussa huomattavasti vahvemmilla vesillä. Spartak on kuluvalla kaudella ollut todella heikko vieraskentällä – se on onnistunut voittamaan varsinaisella peliajalla ainoastaan neljä kamppailua vieraissa. Spartakin maaliero on ollut vieraskentällä pelatessa 38:40, kun taas vuorostaan kotijoukkue Traktorin maaliero on ollut kotona pelatessaan 51:41. Pelaajamateriaaleiltaan näillä joukkueilla on eroa kuin yöllä ja päivällä. Varsinkin nyt, kun Pettersson ja Loktionov ovat poissa vierailijoiden vahvuudesta. Kotijoukkue sai vuorostaan tehohyökkääjä Tomas Hykan pelaavaan kokoonpanoonsa, joten Traktor pääsee pelaamaan täysin terveellä rosterilla ottelunsa. Liuskalle valitaan kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla. Traktor ei tule pelaamaan kolmatta ottelua tehottomasti, eikä se ole vielä kuluvan kauden aikana hävinnyt kertaakaan kolmee ottelua putkeen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!