Banner Image
30.11. KHL: TsSKA Moskova – Metallurg Magnitogorsk | KHL:n kärkipään joukkueet vastakkain

2021-11-30 18:30:00

Metallurg Magnitogorsk DNB

Panos
1.5/5

TsSKA Moskova ja Metallurg Magnitogorsk kohtaavat tiistaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Moskovassa TsSKA Areenalla kello 18:30.

Molemmat johtavat omaa divisioonaansa

Kotijoukkue TsSKA Moskova on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 34 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 12 tappiota. TsSKA majailee omassa konferenssissaan toisena ja omassa divisioonassaan se on ensimmäisenä. Joukkueen maaliero on 34 ottelun jälkeen 82:71. Vaikka TsSKA on onnistunut pelaamaan tilastollisesti hyvin ja nappaamaan voittoja, niin pelaamisessa on silti rutkasti parannettavaa tällä joukkueella. Sen pelitapa perustuu hyvään puolustuspeliin, joka on toiminutkin hyvin, mutta viimeistelyn suhteen joukkueella on parantamisen varaa.

Metallurg Magnitogorsk on pelannut kuluvalla kaudella 33 ottelua, joista saldona on 27 voittoa ja ainoastaan kuusi tappiota. Magnitogorsk koko KHL.n kärkipaikalla – se on omassa konferenssissa ja divisioonassa ensimmäisenä. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa peräti 55 kappaletta, kun taas vertailun vuoksi kotijoukkue TsSKA:lla on kasassa 46. Magnitogorskin maaliero on 33 pelatun pelin jälkeen peräti 119:73, joten kausi on ollut aivan äärimmäisen hyvä tähän mennessä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Magnitogorsk hurjassa tikissä kuluvalla kaudella

Magnitogorsk on pelannut kuluvalla kaudella aivan järisyttävän hyvin molempiin suuntiin. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden peräti 3,6 maalia vastustajan nuottaan, joka on KHL:n mittakaavalla älyttömän hyvä suoritus. Omissa on vuorostaan kolissut ainoastaan 2,2 maalia ottelua kohden, joten puolustuspelaaminenkin on ollut täydellistä. Tällä hetkellä vierasjoukkue porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa – voitot tulivat Kunlunia, Dinamo Minskiä ja Jekateringburgia vastaan.

Magnitogorskin parhaimpana pistemiehenä on ollut keskushyökkääjä Philippe Maillet tehoilla 11+18=29. Maalissa Juho ”Jussi” Olkinuora on pelannut unelma kautta, kun kiekko on tarttunut räpylään 93,2% tarkkuudella. Vierasjoukkueen peli perustuu hyvään hyökkäyspelaamiseen, jonka takia se maaleja onkin nakuttanut hurjalla tahdilla. Vaikka sen vahvuudet ovatkin hyökkäyspäässä, niin eniten yllättävää on ollut joukkueen maaginen puolustuspeli. Magnitogorsk pelaa kokonaisvaltaisesti älyttömän hyvin.

Kotijoukkue ennakkosuosikkina ottelussa

Kotijoukkue TsSKA Moskova lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina kotietunsa turvin, mutta muuten se ei kyllä ennakkosuosikin asemasta nauti. Vierailijoiden peli on ollut huomattavasti parempaa hyökkäys- ja puolustuspäässä. Vierailijoiden pelaajamateriaali on napsun verran tulivoimaisempi. Kotijoukkue pelaa peliänsä puolustuspelaamisen kautta, jonka takia sen ottelut suhteellisen vähämaalisia ovatkin. Joukkueen maaliero on ainoastaan 11 maalin verran plussalla, joten se on pelannut suhteellisen tiukkoja otteluita kautensa aikana. Magnitogorskin meno on paljon enemmän vakuuttavampaa pelikentällä, kun ailahtelevan TsSKA:n. Liuskalle valitaan vierasjoukkueen voitto, mutta vedosta otetaan tasapelin mahdollisuus pois – jos peli päättyy tasapeliin, niin panos palautuu takaisin. Magnin kerroin on yksinkertaisesti liian korkea, vaikka se vieraissa joutuukin pelaamaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!