Banner Image
16.4. Korisliiga: Helsinki Seagulls – Kauhajoki | Vierailijoita vaikea pysäyttää

Kauhajoki ML

@1.75

Panos
3/5

Huomenna lauantaina Korisliigassa jatkuu ennakkoon jopa moraaliseksi finaaliksi tituleerattu välieräsarja, kun Helsinki Seagulls saa vieraita Kauhajoelta. Ottelu alkaa TV-aikataulujen takia poikkeuksellisesti jo kello 15.

Kauhajoella täsmäaseet Seagullsia vastaan

Tämän välieräsarjan avaustaisto pelattiin torstai-iltana Kauhajoella ja se päättyi selvään kotivoittoon lukemin 79-65. Jussi Laakson luotsaama Helsinki Seagulls oli ehkä jopa hieman yllättävänkin suuri vastaantulija heti avausminuuteista lähtien ja eroa olikin jo avauskympin jälkeen Cameron Jonesin summerikolmosen myötä 12 pistettä (25-13).

Helsinkiläisjoukkue menetti läpi ottelun palloa liikaa ja kolmosetkin kolisivat pääosin rautoihin. Nämä tilastot tosin ovat lähes suoraa seurausta Kauhajoen rautaisesta puolustuksesta, joka on moninkertaisesti parempi verrattuna esimerkiksi Seagullsin avauskierroksen vastustajaan KTP-Basketiin.

Seagulls tulee olemaan tässä ottelusarjassa ongelmissa, sillä sen vastustaja Kauhajoki pystyy vastaamaan sen vahvuuksiin todella tehokkaasti. Ensinnäkin Seagullsilla on vahva ja pallovarma takakenttä Petteri Koposen, Lassi Nikkarisen ja Seth Allenin myötä, mutta kuten jo keskiviikkona nähtiin, Kauhajoen aktiivinen kokokentän puolustus pystyy pakottamaan Seagullsin sille epätyypillisiin, näennäisesti helppoihin ja turhiin menetyksiin.

Toiseksi, sarjan parhaimpana kaukoheittojoukkueena tunnettu Seagulls on vaikeuksissa Kauhajoen vaihtavaa puolustusta vastaan. Pallonskriinitilanteissa Kauhajoki pääsääntöisesti pyrkii passivoimaan ja käytännössä pysäyttämään Seagullsin pallonliikken vaihtamalla skriinaajan puolustajan, eli hyvin usein Simeon Carterin pallolliseen pelaajaan.

Carter on todella ulottuva ja nopeajalkainen moderni sentteri, jota vastaan on vaikea saada etua luotua. Kun etua ei saada vaihtavaa puolustusta vastaan, niin hyökkäys jäätyy mahdollisesti täysin ja ratkaisuksi jää usein haastettu kolmosyritys Carterin pitkiä käsiä vastaan, mikä on pitkässä juoksussa todella matalaprosenttinen heitto. Vielä kun tähän yhtälöön lisätään se, ettei Seagullsilla ole suurta hyökkäyslevypallouhkaa eikä se pääse rankaisemaan tätäkään kautta vaihtavaa puolustusta, on vaarana, että se jää hyökkäyspäässä todella kädettömäksi.

Juuri edunluojaksi Helsinkiin hankittu Allen ei ole toistaiseksi vastannut täysin niihin odotuksiin, jonka lisäksi mies selvästi kärsii jonkinlaisesta takareisivammasta. Hän jätti ottelusarjan avaustaiston Kauhajoella kesken kolmannella jaksolla, eikä pelikunnosta ole vielä ottelupäivää edeltävä iltana täyttä varmuutta.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kauhajoki edelleen mestarisuosikki

Vaikka Kauhajoki hieman kipuili pelinsä kanssa avauskierroksen kahdessa ensimmäisessä ottelussa Lahti Basketballia vastaan, osoitti se välieräavauksessa olevansa huippuiskussa kauden tärkeimmällä hetkellä. Joukkue pelaa kokonaisvaltaisesti todella laadukasta korista, jonka keihäänkärkenä on koko kauden ajan hehkutettu selvästi sarjan paras puolustus. Tämän vuoden Kauhajoen joukkue on niin kova, että siitä voidaan mahdollisesti puhua jopa yhtenä sarjan historian parhaista joukkueista. Tähän titteliin tosin luonnollisesti vaaditaan mestaruutta.

Kauhajoelta myös löytyy pitkää kevättä ajatellen laaja, tarvittaessa jopa 10 miehen rotaatio, joten väsy Janne Koskimiehen miehistöllä ei tule vielä pitkään aikaan. Välieräsarjan toiseen taistoon oranssipaidat pääsevätkin täydellä kokoonpanolla ilman poissaoloja.

Vierasvoitto haisee ilmassa

Sarjan avausottelu vahvisti ennakko-odotuksia Kauhajoen vahvasta tekemisestä, eikä Seagulls todennäköisesti tule löytämään oikeita aseita etenkään hyökkäyspäähän. Kauhajoella on heti lauantaina oiva tilaisuus napata välieräsarjan kannalta iso vierasvoitto Helsingistä ja siihen tulee riittämään hyvä perusesitys.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!