Banner Image
5.4. Korisliiga: Kataja – Kouvot | Pudotuspelivääntö jatkuu back-to-back -hengessä!

Kouvot -3,5

@1.95

Panos
2/5

Tiistaina taas mennään, kun Korisliigan puolivälierät jatkuvat. Joensuussa Kataja isännöi Kouvolan Kouvoja heti avausottelua seuraavana päivänä klo 18.30 alkavassa taistossa.

Kouvoilla alla hermostunut esitys

Tämän puolivälieräsarjan avaus tarjosi yllättävän tasaisen ja tiukkanumeroisen ottelun, kun runkosarjan kakkonen Kouvot nappasi ensimmäisen kiinnityksen välieriin lukemin 88-86. Vielä kuusi minuuttia ennen loppusummeria Kataja oli kiinni jättiyllätyksessä, kun Rahlir Hollis-Jefferson siirsi kolmosellaan vierailijat jo kuuden pisteen karkumatkalle. Lopulta kuitenkin Tuomas Hirvosen ja Trey Boydin kovilla hyökkäyspään suorituksilla suuri ennakkosuosikki Kouvot piti kotiedustaan kiinni, kun Kataja hermoili viimeisen ratkaisevan pallonhallintansa.

Isossa kuvassa kuitenkin se hermoileva joukkue oli lähes koko ottelun ajan Kouvot. Ennen ottelusarjan alkua Kouvojen pääkäskijä Jyri Lehtonen muistutti haastattelussa siitä, että Hirvonen on nuoresta ja kokemattomasta joukkueesta ainut pelaaja, jolla on valmiiksi kokemusta pudotuspeleistä. Se totisesti näkyi maanantai-iltana Kouvolassa, sillä erityisesti kolmoskaaren takaa ja vapaaheittoviivalta kouvoryhmä osui todella nihkeästi. Kolmoset 28% ja vapaaheitot 62% tarkkuudella kotisalissa hyvälle heittojoukkueelle ovat hyvin vaatimattomia lukemia.

Kotijoukkueen heikko heittopeli ja lukuisat turhat pallonmenetykset mahdollistivat Katajalle taistelun ottelun voitosta aina aivan loppuhetkille saakka. Nyt jokaisella Kouvot-pelaajalla on kuitenkin se ensimmäinen playoffs-peli pelattu, eikä yhtä jännittynyttä esitystä tulla tiistaina varmastikaan näkemään.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kataja pudotti pallon

Kataja pelasi todella hyvää koripalloa maanantai-iltana noin 30 minuuttia. Se aloitti ottelun heikosti ja oli 4 minuutin pelin jälkeen jo 8 pisteen takaa-ajoasemassa. Tämän jälkeen Petri Virtasen johdolla Kataja sai ottelun rytmistä kiinni ja toteutti hyökkäyspäässäkin asioita ajoittain todella mallikkaasti. Jotain kuitenkin tapahtui 6 minuuttia ennen ottelun loppua, sillä kotijoukkue laittoi vilkun päälle ja tuli lopulta viimeisen minuutin aikana ohi.

Tässä ottelussa Katajalla oli Kouvojen tahmean illan myötä iso sauma yllätyksen, mutta se ei kuitenkaan lopulta onnistunut matsia paketoimaan, vaikka sitä aika avokätisesti tarjottiinkin kotijoukkueen toimesta. Katajalle sarjan avausottelussa oli useita poikkeuksellisen hyviä tilastomerkintöjä. Erityisesti pisteet nopeista hyökkäyksistä (17) ja pisteet vastustajan menetyksistä (15) ovat numeroita, jotka tuskin tulevat toistumaan Kouvoja vastaan peräkkäisinä päivinä.

Kataja myös kärsii otteluohjelmasta, kun toinen ottelu pelataan heti seuraavana päivänä. Se joutui eilisen taiston tauottua pitkälle reilun neljän tunnin kotimatkalle ja pelaajat ovat olleet kotona todennäköisesti vasta noin klo 02 aamulla. Vastaavasti Kouvot on päässyt välittömästi ottelun jälkeen palautumaan ja ajoissa nukkumaan, joten kouvolalaisilla on tätäkin kautta selvä etulyöntiasema tiistain otteluun.

Kouvot nappaa toisen kiinnityksen

Kuten jo ennen ensimmäistä ottelua ennakoitiin, tulee tämä sarja olemaan hyvin suurella todennäköisyydellä Kouvojen heiniä. Vaikka Kataja pistikin avausottelussa hyvin hanttiin, tulee ottaa huomioon, että se pelasi hyvin lähellä sen maksimitasoa, kun taas samalla Kouvot alisuoritti kohtuu selvästi omaan perustasoonsa nähden. Kouvot tietää myös itse, että olisi todella hyvä katkaista sarja 3-0 lukemin, kuin hävitä kertaalleen ja joutua toisen kerran pitkälle Joensuun reissulle.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat turhaan ylireagoineet eiliseen lopputulokseen ja se kelpaa vallan mainiosti. Kupongille poimitaankin hymyssä suin Kouvojen vierasvoittoa voittoa hyvin maltillisella -3,5 pisteen tasoituksella.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!