Banner Image
6.10. Korisliiga: Kataja – Kouvot | Vierasvoiton hajua ilmassa?

2021-10-06 18:30:00

Kouvot ml

Panos
2.5/5

Keskiviikkona Korisliigassa Joensuun Kataja pelaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiyleisönsä edessä, kun se kohtaa klo 18.30 alkavassa ottelussa Kouvolan Kouvot.

Kataja vaisu avausmatsissaan

Kataja avasi kautensa tappiollisesti, kun se taipui vierasottelussa Lapuan Kobrille lukemin 91-84. Ottelu oli puoliajalle asti ainakin pisteiden valossa tasaista vääntöä, mutta lopulta Kobrat sai isomman vaihteen silmään kolmannella jaksolla. Hieman paremmalla kotijoukkueen viimeistelyllä peli olisi voitu laittaa pakettiin jo aikaisemminkin.

Iso syy pelin kääntymiseen Kobrille oli Katajan hurjassa menetysmäärässä, sillä se hukkasi pelivälineen komeat 20 kertaa ottelun aikana. Samanlaiseen epävarmuuteen pallon kanssa joukkueella ei ole Kouvoja vastaan varaa, sillä nuori ja aggressiivinen vierailija tulee antamaan reilusti enemmän painetta pallonkäsittelijälle, mitä Kataja ensimmäisessä ottelussaan kohtasi.

Katajan peli vaikuttaa olevan jälleen pitkälti Jamar Wilsonin harteilla. Lauantaina yli puoli tuntia uurastanut 37-vuotias veteraani on jälleen vuoden vanhempi, mikä ei voi olla näkymättä raskaampana jalkana. Kuten sanottua, tätä Kouvot tuleekin todennäköisesti hyödyntämään iskemällä kovaa koko kentän painetta ottelun alusta asti.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Kouvot yllätti mestarisuosikin

Illan vierasjoukkue Kouvot tarjoili viikonloppuna ensimmäisen kierroksen suurimman jytkyn, kun se nappasi komean päänahan kotiluolassaan Helsinki Seagullsista. Kouvo-ryhmä osoitti olevansa vielä ennakoituakin valmiimpi kauden alkaessa, kun sen joukkuetekeminen oli valtavasti Seagullsia edellä.

Kapealla yhden sarjaottelun otannalla Kouvot pelaa kaasu pohjassa molempiin kenttäpäätyihin, ja se pystyy myöskin toteuttamaan pelitapaansa joitain poikkeuksia lukuunottamatta organisoidusti. Tämä tulee varmasti olemaan myrkkyä Katajalle, jonka riveistä löytyy hiljattain loukkaantumisista kärsineitä pelaajia.

Korinalustaa hallitsi Kouvojen avausottelussa odotetusti Hannes Pöllä, joka tulee todennäköisesti olemaan keskiviikkona Katajalle ongelma Mikael Laihosen ollessa edelleen sairastuvalla.

Sarjapisteet Kouvolaan

Kouvot osoitti jo Seagullsia vastaan, että se on poikkeuksellisen valmis ryhmä tässä vaiheessa kautta. Joukkue on ollut terveenä ja harjoitellut yhdessä jo pitkän aikaa, eikä se voi olla näkymättä kentällä.

Sen sijaan Katajan peli vaikuttaa olevan enemmän tai vähemmän levällään, eikä se ole edes rutinoitunut erityisen vahvana kotijoukkueena. Kertoimien puolesta altavastaajana otteluun lähtevän vierasjoukkueen kelkkaan hyppääminen on melko selkeä valinta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!