Banner Image
19.4. Korisliiga: Kauhajoki – Helsinki Seagulls | Kotijoukkue raatelee matalalla lentävää lokkiparvea

Kauhajoki -9,5

Panos
2/5

Korisliigassa välierät ovat hyvässä vauhdissa ja tiistaina jatkuu mielenkiintoinen ottelusarja Kauhajoen ja Helsinki Seagullsin välillä. Ottelu numero 3 pelataan tutun kaavan mukaan Kauhajoella ja pallo nousee ilmaan klo 17.

Kauhajoki hurjassa vireessä

Tämä välieräsarja on kahden pelatun ottelun jälkeen lukemissa 2-0, kun runkosarjan ykkönen Kauhajoki on voittanut molemmat kamppailut Seagullsia vastaan. Ensimmäisessä ottelussa Kauhajoki oli tyly isäntä kun se kaatoi Helsingin ylpeyden 14:llä pisteellä lukemin 79-64. Lauantaina Helsingissä käydyssä taistossa kauhajokilaisryhmä toteutti ryöstöretken onnistuneesti hienolla esityksellä. Loppulukemat 87-100 olivat yllättävänkin selvät, etenkin tuo Kauhajoen kolminumeroinen luku heidän omassa pistesarakkeessaan pistää Seagullsin varmasti mietteliääksi.

Ennakkoon näiden kahden joukkueen välisestä ottelusarjasta odotettiin tiukkaa kahden vahvan puolustusjoukkueen vääntöä. Ensimmäinen ottelu antoi tästä osviittaa ainakin Kauhajoen osalta, mutta toisessa pelissä puolustukset olivat jääneet molemmilta tiimeiltä pukukoppeihin. Seagullsin 87 pistettä on tälle kaudelle poikkeuksellisen paljon Kauhajokea vastaan, mutta toisaalta jos Jussi Laakson luotsaama pohjanmaalaisseura vastaa tähän nakuttamalla itse komeat sata pistettä tauluun, niin ei sillä niin väliä.

Kuten sanottua, Kauhajoki oli edellisessä ottelussa erinomaisen hyvä hyökkäyspäässä, josta kertovat vastustamattoman kovat heittoprosentit (kakkoset 72%, kolmoset 43%). Se tiedetään, että joukkueen puolustus on sarjan ylivoimaisesti parasta, mutta nyt se näyttää löytäneen myös hyökkäykseen ylimääräisen vaihteen.

Palloa maltetaan usein liikuttaa todella nätisti, jotta lopulta löydetään paras mahdollinen heittopaikka. Tällä hetkellä joukkue on täynnä tulikuumilla ranteilla varustettuja pelaajia, jonka ansiosta hyökkäys on välillä hyvin vaivattoman näköistä, kun jokainen heitto tuntuu painuvan pussiin.

Kauhajoki pystyy pelaamaan laajalla rotaatiolla ja kahdessa ensimmäisessä ottelussa kaikki pelaajat ovatkin kellottaneet maltillisia alle 30 minuutin lukemia. Tämä takaa sen, että jokainen pystyy antamaan kaikkensa jokaisessa tilanteessa parketilla, kun tietää saavan riittävästi lepoa ottelun aikana. Kuten aiempiinkin otteluihin, myös tiistai-illan kamppailuun Kauhajoki pääsee täydellä rytmiryhmällä Seagullsin kimppuun.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Seagullsin jalka ei riitä

Isoin odotuksin tähän kauteen lähteneen Helsinki Seagullsin kausi näyttää uhkaavasti pysähtyvän tylysti välierävaiheeseen. Kaksi ensimmäistä ottelua on mennyt siltä selvästi penkin alle, eikä olisi mikään vääryys vaikka eroa olisi kummassakin ollut vielä reilusti enemmänkin. Ennakkoon oli pieniä epäilyksiä, että miten Seagulls onnistuu löytämään keinot Kauhajoen puolustusta vastaan. Nyt nämä epäilykset alkavat muuttua todeksi, sillä erityisesti sarjan avausottelussa Seagulls oli ajoittain aivan pulassa vaihtavaa puolustusta vastaan tehden vaatimattomat 65 pistettä.

Vaikka se toisessa ottelussa onnistuikin 87 pisteen arvoisesti, niin on luonnollista, että kun tässä tapauksessa Kauhajoen hyökkäys rullaa komeasti niin puolustus notkahtaa ajoittain. On varmaa, ettei tiistaina Kauhajoki tule antamaan yhdelläkään notkahduksella Seagullsille ilmaisia pisteitä kotiyleisönsä edessä.

Monia ihmetytti ennen kauden alkua Seagullsin joukkueen rakenne millä se päätti lähteä tähän kauteen ja nyt se näyttääkin kostautuvan. Shawn Huff, 38, Tuukka Kotti, 41, Timo Heinonen, 41 ja käytössä ilman kumpaakaan lonkkaansa, uransa viimeistä kauttaan pelaava Petteri Koponen, 34.

Nämä kyseiset herrat ovat pelanneet komeat ja kunnioitettavat urat, mutta tällä hetkellä vauhti ei yksinkertaisesti riitä Kauhajoen aggressiivista peliä vastaan. Erityisesti nyt kun pelataan vain kahdella välipäivällä ja matkustetaan yli 4 tuntia Kauhajoelle, ei Seagullsille voi odottaa mitään muuta kuin kiireentäyteistä tiistai-iltaa.

Joukkueen peliä hankaloittaa entisestään Seth Allenin hyvin todennäköinen poissaolo. Mies kärsii takareisivammasta ja joutui huilaamaan myös välieräsarjan kakkosmatsin.

Kauhajoki siirtyy 3-0 johtoon

Kauhajoki pelaa tällä hetkellä niin vastustamattoman hyvää korista, ettei Seagulls kykene siihen vastaamaan. Erityisesti äänekkään kotiyleisönsä edessä se pääsee kerta toisensa jälkeen käytännössä sellaiseen flow-tilaan, että vierasjoukkueelta katoaa silminnähden pelihalut. Kolmannesta ottelusta on lupa odottaa jälleen oranssipaitojen näytöstä, eikä todellinen selkäsaunakaan olisi mikään yllätys.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet tasoituslinjaksi 9,5, mutta aikaisempien otteluiden tapahtumiin nähden sen pitäisi olla selvästi suurempi. Siksi lähdemmekin hyvillä mielin hakemaan kotijoukkueen kaksinumeroista voittoa, niin selvä tasoero joukkueilla tässä vaiheessa kevättä on.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!