Banner Image
3.4. Korisliiga: Kauhajoki – Lahti Basketball | Vierasjoukkue vain suupala mestarisuosikille?

Kauhajoki -14,5

@1.88

Panos
2/5

Kevät on edennyt jo niin pitkälle, että kotimaisen Korisliigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin. Tosin sunnuntaina ohjelmassa on vain yksi ottelu, kun runkosarjan ylivoimainen ykkönen Kauhajoki saa vieraakseen alemmasta jatkosarjasta viimeisenä playoffeihin edenneen Lahti Basketballin. Pallo nousee ilmaan Kauhajoen liikuntahallilla poikkeuksellisesti jo kello 15.

Korona kotijoukkueen ainut uhka

Runkosarjaa täydellisesti hallinnut Kauhajoki lähtee selvänä ennakkosuosikkina tähän ensimmäisen kierroksen ottelusarjaan. Janne Koskimiehen luotsaama ryhmä on osoittanut olevansa täysin suvereenisti sarjan paras puolustusjoukkue, sillä keskimäärin vastustaja onnistuu tekemään sitä vastaan ainoastaan vaivaiset 73.8 pistettä ottelua kohden, jota voi pitää lähes uskomattoman pienenä lukemana. Kun parhaan puolustuksen oheen on tarjota myös kenties sarjan paras hyökkäys (88.9 pistettä per ottelu), voi melko huolettomasti puhua suoraan suurimmasta mestarisuosikista.

Tosin tammi- ja helmikuun kokonaan tappioitta pelannut kauhajokilaisryhmä joutui lähes koko jatkosarjan ajan kamppailemaan useita viikkoja vajaamiehisenä pahan Covid-aallon takia, mikä luo pieniä kysymysmerkkejä joukkueen ylle. On olemassa riski, että pidempään taudista kärsineet eivät ole vielä kuntoutuneet täyteen iskuun, mutta toisaalta samalla vaikea uskoa, että joukkueen valmennus laittaisi puolikuntoista väkeä parketille terveyden uhalla. Ennen tartuntakierteen alkua Kauhajoki rullasi muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta voitosta voittoon, mutta lopulta se joutui peräti kahdesti antamaan vastustajalle luovutusvoiton lukemin 0-40, kun siltä ei löytynyt edes tarvittavaa viittä tervettä pelaajaa. Kaikkien onneksi runkosarjan viimeiseen ja myös tuloksellisesti merkityksettömään otteluun Kouvoja vastaan Kauhajoki sai jalkeille yhdeksän miehen kokoonpanon. Ainoastaan Eero Innamaa ja Simeon Carter olivat tuosta vajaan viikon takaisesta pelistä sivussa. Kyseisessä ottelussa molempien joukkueiden katseet olivat jo selvästi pudotuspeleissä, mutta mainittakoon, että Kauhajoki tyylitteli voiton lukemin 113-92.

Playoff-avukseen Kauhajoki pääsee hyvin todennäköisesti täydellä miehityksellä, sillä ainoastaan edellä mainitut Innamaa ja Carter ovat vielä pelipäivän aattona pienoisia kysymysmerkkejä, mutta 75% ennusteella kumpikin herra on pelikunnossa. Kauhajoelta vieläpä löytyy heidän onnekseen reservistä myös viideskin amerikkalainen Malik Toppin, joka pystyy tarvittaessa tuuraamaan esimerkiksi juuri Carteria.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Lahti rimaa hipoen playoff-junaan

Koko kauden lukuisista ongelmista kärsineelle Lahti Basketballille kulunut kausi on ollut iso pettymys. Täysi katastrofi onnistuttiin kuitenkin välttämään viimeisellä kierroksella muiden joukkueiden avustuksella, kun sopivalla ristiin pelaamisella Lahti lunasti lopulta viimeisenä joukkueena paikan kevään pudotuspeleissä. Ennakkokaavailuissa Lahdelle tosin on tässä ottelusarjassa tarjolla ainoastaan kiusaajan roolia, sillä edes yhtä mustavalkoisiin juhliin päättynyttä ottelua voidaan pitää pienimuotoisena shokkina, niin ylivoimainen vastus Kauhajoki lähtökohtaisesti on.

Aktiivista, epäorganisoitua ja ajoittain jopa holtitonta korista pelaava Lahti oli kauden alkaessa monien papereissa taistelemassa ylemmistä sijoituksista. Kauden mittaan kuitenkin kävi ilmi, ettei tämä Pieti Poikolan johdattama ryhmä pysty kaiken pelaajavaihdos-sirkuksen jälkeen niihin ennakko-odotuksiin vastaamaan. Joukkueen otteet ovat olleet jatkuvasti aivan liian ailahtelevia, ja usein hyvää ottelua onkin seurannut yksi tai useampi suorastaan luokaton esitys. Runkosarjassa nämä joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti ja molemmilla kerroilla Kauhajoki tuuletti voittoa. Lahdessa ottelu päättyi maltillisiin lukemiin 70-83, mutta Kauhajoella kotijoukkue laittoi vierailijat melkoiseen pesukoneeseen ja tuon linkouksen jälkeen lukemat olivat karut 111-64.

Lahden kokoonpanossa on yksi iso kysymysmerkki, sillä joukkueen tehomiehen ja tarkimman kaukoheittäjän Khalil Iversonin pelaaminen on epävarmaa ottelua edeltävänä päivänä. Ilman Iversonia Lahti tulisi olemaan todella suurissa vaikeuksissa erityisesti hyökkäyspäässä, sillä liikaa korintekovoimaa joukkueesta ei totisesti löydy. Tosin tdennäköisesti Kauhajoen puolustuksen hampaissa Lahti tulee joka tapauksessa olemaan pahassa lirissä.

Kauhajoki rallattelee helppoon voittoon

Vaikka kliseisesti usein sanotaankin ettei pudotuspeleissä enää ole helppoja pelejä tai sarjoja, niin fakta kuitenkin on, että ilman sairasteluja ja loukkaantumisia tämä kyseinen ottelusarja ja sen avauskamppailu on runkosarjaa hallinneelle Kauhajoelle varsinainen puistokävely. Jokainen tilasto puoltaa illan kotijoukkuetta, jonka lisäksi kokoonpanon jokaiselta pelipaikalta Kauhajoelta löytyy parempi pelaaja Lahden vastaavaan, joten ero pelaajamateriaalissakin on hyvin selkeä. Vedonlyöntiyhtiöt ovat luonnollisesti asettaneet Kauhajoen suureksi ennakkosuosikiksi, mutta mielestämme tasoituslinja olisi voinut olla selvästi suurempikin. Siispä pelimerkit sijoitetaan kotijoukkueen vähintään viidentoistapisteen voittoon, mikä pitäisi tulla kotiin molempien joukkueiden rutiinisuorituksilla.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!