Banner Image
2.10. Korisliiga: Kouvot – Seagulls | Nuori isäntä haastaa Koposen lokkiparven

2021-10-02 15:00:00

Seagulls -4,5

Panos
2/5

Kotimainen Korisliiga pyörähtää vihdoin kunnolla käyntiin lauantaina, kun ohjelmassa on viisi ottelua. Suuren yleisön katseet kääntynee Kouvolaan, jossa kotijoukkue Kouvot isännöi Helsinki Seagullsia jo klo 15.00 alkavassa väännössä.

Kouvoilla onnistunut pre-season

Kouvojen joukkue on uudistunut isosti viime kaudesta. Useampi monivuotinen runkopelaaja vaihtoi maisemaa, sekä säästösyistä lähtöpassit kesken kauden saanut päävalmentaja Tuomas Oja teki tilaa tutulle mestarivalmentajalle Jyri Lehtoselle.

Vielä muutama kuukausi sitten Kouvot oli varmasti monen papereissa liigan häntäpäässä, mutta kovat ulkomaalaishankinnat ja pelkkiä voittoja sisältänyt harjoituskausi on nostanut mukavasti joukkueen osakkeita kauden alla. Lehtonen on kasannut jopa hänelle poikkeuksellisen nuoren joukkueen, keski-iän ollessa vain 23 vuotta. Kokemattomuudesta ei kuitenkaan ollut tietoakaan kenraaliharjoituksessa hallitsevan mestarin Vilppaan vieraana, kun monen yllätykseksi Kouvot kävi nappaamassa hyvätasoisesta ottelusta voiton selkäreppuun.

Harjoitusotteluille ei tietenkään tule antaa liikaa painoarvoa, mutta nuoren Kouvo-ryhmän intensiteetti ja organisoitu peli oli jo tällä kaudella eurokentillä pelannutta Vilpasta paremmalla tasolla. Kouvot on harjoitellut yhdessä jo pitkän tovin ja se todennäköisesti tuleekin olemaan etenkin alkukaudesta ilkeä vastus jokaiselle joukkueelle. Erityismainintana joukkueesta täytyy nostaa täksi kaudeksi USA:n yliopistosta paluun Suomeen tehnyt järkälemäinen Hannes Pöllä, joka aiheuttaa varmasti harmaita hiuksia muiden joukkueiden senttereille.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Kuningas-Koponen on palannut!

Koko Korisliigaa seuraava koripalloväki sai kesällä ilouutisia, kun Seagulls ilmoitti hankkineensa yhden Suomen kaikkien aikojen koripalloilijoista, itse Petteri Koposen. Pitkään Euroopan ykkössarjoja ja pariin otteeseen NBA-porttejakin kolkutellut Koponen on edelleen 33-vuotiaana huippuiskussa, joten mistään jäähdyttelystä on turha puhua.

Seagulls on ladannut aseensa todella kovilla panoksilla, kun se lähtee tavoittelemaan lyhyen seurahistoriansa ensimmäistä mestaruutta. Koposen lisäksi joukkueesta löytyy jo viime kaudelta tutut Tuukka Kotti, Shawn Huff ja Antti Kanervo, joista viimeisimpänä mainittu tosin on kauden avausottelusta sivussa. Tuttujen maajoukkuekasvojen lisäksi helsinkiläisjoukkue koostuu jälleen todella kovista amerikkalaispelureista. Kun ennakkoon arvuutellaan tulevan kauden mestaria, löytyy Seagulls pomminvarmasti jokaisen asiantuntijan vihkosta sijoilta 1-3.

Helsinkiläisten harjoituskausi ei sujunut tuloksellisesti erityisen mallikkaasti, esimerkkinä viimeisestä treenimatsista tappio Lapuan Kobria vastaan. Mutta kuten Kouvojenkin kohdalla, liikaa painoarvoa näille otteluille ei tule antaa, etenkään kun puhutaan todella kokeneista pelaajista koostuvasta ryhmästä.

Seagulls aloittaa pantterijahdin rutiinivoitolla

Vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet Seagullsin yllättävän marginaaliseksi ennakkosuosikiksi. Mestaruutta tiukasti tavoitteleva lokkiparvi ei taatusti tule himmailemaan kaudenavauksessa, ja Koposen ”debyytti” antaa varmasti joukkueelle lisäkipinää. Kouvot sen sijaan joutuu aivan uuden tasoiseen testiin, sillä Vilpasta lukuun ottamatta yksikään harjoitusvastustaja ei ollut lähelläkään huomisen vastuksen tasoa. Hyvästä Kouvojen taistelusta huolimatta pisteet matkaavat rutinoituneen vierasjoukkueen mukana Helsinkiin.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!