Banner Image
6.4. Korisliiga: KTP-Basket – Helsinki Seagulls | Kokenut Seagulls liikaa kotijoukkueelle

Seagulls -3,5

@1.85

Panos
2/5

Keskiviikkona jatkuu Korisliigan pudotuspelit, kun Kotkassa KTP-Basket isännöi puolivälieräsarjan toisessa ottelussa Helsinki Seagullsia.

Avausottelu Seagullsin näytöstä

Maanantaina Helsingissä pelattu sarjan ensimmäinen peli oli kolmen jakson ajan kotijoukkueen dominointia. Lokkiparvi tuli otteluun todella hyvällä energialla ja jo 15 minuutin pelin jälkeen se oli onnistunut repimään eron kahteenkymmeneen. Viimeinen kymmenminuuttinen oli pitkälti pelkkää pelailua ja sen KTP voittikin 12:lla pisteellä kaunistaen loppunumerot lopulta lukemiin 89-80.

Seagulls oli tuttuun tyyliin todella myrkyllinen kaaren takaa heittäen kolmospallot pussiin mainiolla 43% tarkkuudella, vaikka joukkueen kenties parhaat heittäjät Shawn Huff ja Zaccheus Darko-Kelly heittikin kumpainenkin molemmat yrityksensä rautoihin. Joukkueen ykköspyssy oli vaihtopenkiltä ottelun aloittanut monipuolinen Seth Allen, joka upotti 13:sta heitostaan 7, kooten yhteensä 18 pistettä. Runkosarjassa helsinkiläisjoukkueen peli oli ajoittain tukkoista ja aneemista, mutta pienellä yhden pelin otannalla näyttää siltä, että kokeneet pelaajat Petteri Koposen johdolla ovat pelanneet pienesti säästöliekillä juuri pudotuspelejä varten.

Joukkueen päävalmentajalla Jussi Laaksolla on käytössään poikkeuksellisen laaja ja laadukas materiaali, sillä maanantaisessa ottelussa se peluutti kymmentä pelaajaa lähes uskomattoman tasaisesti peliaikojen osuessa vajaan 14 minuutin ja 24 minuutin väliseen haarukkaan. Tämä on erityisesti pudotuspelivaiheessa iso ase, kun ottelutahti tiivistyy selkeästi runkosarjasta. Seagulls kuitenkin myös tietää, että sille olisi tärkeää edetä välieriin suoraan 3-0 lukemin, sillä iäkkäällä joukkueella loukkaantumisriski kasvaa aina jokaisesta ylimääräisestä ottelusta nuorempaa joukkuetta enemmän.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

KTP:llä iso vuori kiivettävänä

Kokonaisuudessaan KTP oli ensimmäisessä ottelussa jopa yllättävästi niinkin köysissä Seagullsia vastaan. Lopulta viimeisen jakson pelailun myötä se onnistui saamaan kasaan 80 pistettä, mutta näistä tosiaan peräti 30 tuli päätösjaksolla. Ensimmäisen puoliajan 32 pistettä kertoo karua kieltä kotkalaisten tehottomuudesta aktiivista puolustusta vastaan. Erityisesti joukkueen amerikkalaiset Javon Blair ja Roydell Brown olivat pahoissa vaikeuksissa läpi ottelun saaden kasaan yhteensä vain 7 pistettä umpisurkeilla tarkkuuksilla (pelitilanneheitot 2/18).

KTP:ltä oli ottelusta sivussa ja tulee olemaan seuraavissakin joukkueen ykköspelintekijä Joonas Lehtoranta, jonka puuttuminen hankaloittaa kotkalaisryhmän tekemistä huomattavasti. Hän pystyy nopeudellaan luomaan etua omalle joukkueelleen ja hän on myös hyvä jakamaan palloa heti edun saatuaan. Tällä hetkellä tämä elementti puuttuu pelistä selkeästi eikä KTP tahdo löytää aukkoja Seagullsin puolustuksesta.

Jos KTP:n vastustaja pystyy peluuttamaan kalustoaan laajasti ja tasaisesti, niin se itse joutuu menemään selvästi kapeammalla kahdeksan miehen rotaatiolla, joista kolme ukkoa kellotti yli puolituntia peliaikaa maanantaina. KTP:n onneksi se on saamassa keskiviikon otteluun mukaan loukkaantumisista kärsineen 35-vuotiaan Richie Williamsin, joka helpottaa tilannetta pelintekijän tontilla. Tämä lisäys tarkoittanee Blairin siirtymistä poppariosastolle.

Vierasvoitto tuoksuu ilmassa

Seagulls on osoittautumassa juuri niin vaaralliseksi kevään joukkueeksi kuin moni asiantuntija osasi ja vastustaja pelkäsi odottaa. Sen materiaalin leveys, kokemus ja terävimmän kärjen osaaminen on niin korkealla tasolla, ettei KTP pysty siihen omalla sapluunallaan vastaamaan. Kotkalaisten kuntokäyrä osoittaa vahvasti kohti lattiaa, sillä se on viimeisestä viidestä ottelustaan hävinnyt neljä ja seitsemästä viisi. Tähän käyrään tuskin on tulossa muutosta keskiviikkona, kun neljän ottelun voittoletkussa liitävä Seagulls saapuu Kotkaan vieraaksi.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat todennäköisesti ylireagoineet avausottelun ”vain” yhdeksän pisteen eroon, vaikka todellisuudessa KTP ei käytännössä enää vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen kyennyt taistelemaan ottelun voitosta. Siksi luotamme vahvasti Seagullsin vireeseen ja nappaammekin kupongille vierasvoittoa varsin marginaalisella -3,5 pisteen tasoituksella.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!