Banner Image
5.4. Korisliiga: Lahti Basketball – Kauhajoki | Vierailijoille tarjolla toinen kiinnitys

Kauhajoki -8,5

@1.90

Panos
2.5/5

Jälleen tiistaina yhden välipäivän jälkeen jatkuu Kauhajoen ja Lahti Basketballin välinen puolivälieräsarja. Tutun kaavan mukaan toisen ottelun tapahtumapaikkana toimii Lahden Energia Areena ja pallo nousee ilmaan klo 18.30.

Kauhajoki odotetun vahva avausottelussa

Tämän ennakkoon varsin yksipuoliseksi odotetun sarjan avausosa ei tarjonnut sen suurempia yllätyksiä, kun runkosarjan ykkönen Kauhajoki oli tyly isäntä Lahti Basketballille. Loppulukemat 93-77 ehkä hieman jopa mairittelevat lahtelaisia, sillä ottelu ratkesi jo hyvissä ajoin ensimmäisen puoliajan aikana, pitkälle tauolle mentäessä eroa oli jo tylyt 25 pistettä oranssipaitaisen kotijoukkueen hyväksi. Ottelu noudatti hyvin odotettua kaavaa, kun Kauhajoki pelasi hurjalla intensiteetillä varsinkin avauspuoliskon. Se puolusti kokokentän pituudelta aggressiivisesti Lahden takamiehiä, mutta myös lähti todella vauhdikkaasti vastahyökkäyksiin ja viimeisteli pisteitä hyvillä prosenteilla etenkin korirenkaan läheisyydestä. Tilastoista pistää silmään Lahden nopeista hyökkäyksistä tehdyt pisteet (2 pistettä), mikä kertoo Kauhajoen tehokkaasta koko kentän miesvartioinnista, jota vastaan on hyvin vaikea juosta niin sanottuja ilmaisia pisteitä.

Avausottelun toinen puoliaika ei sitten enää tarjonnut mitään jännitysnäytelmää, kun tulostaululla eroa oli jo sen verran reilusti paikalle saapuneen kotiyleisön riemuksi. Luonnollisesti Kauhajoen pelin tempo ja puolustuksen intensiteetti hieman lopahti ottelun jo ratkettua ja tämän myötä Lahti pääsi kaunistelemaan numeroita etenkin viimeisen neljänneksen loppuhetkillä. Suurimmillaan kotijoukkueen johto kävi kolmannella kympillä peräti kolmessakymmenessä.

Vaikka piste-ero oli suuri ja olisi voinut olla huomattavasti suurempikin, niin läheskään täydellistä peliä Kauhajokikaan ei vielä esittänyt. Joukkue haki vain 10 hyökkäyspään levypalloa, joka on selvästi kauden keskiarvoa heikompi lukema ja tämän tilaston joukkueen valmentaja Janne Koskimies haluaa varmasti seuraavissa otteluissa parantuvan. Toinen heikko tilastolukema joukkueelta oli menetykset sillä se hukkasi pallon 16 kertaa ottelun aikana, joka on yli viisi menetystä sen keskiarvoa enemmän. Myös tämä tulee olemaan Kauhajoen yksi päivänselvistä kehityskohdista tuleviin otteluihin.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Lahti ongelmissa aktiivista puolustusta vastaan

Kuten jo sanottua ensimmäisen ottelun loppulukemat ja erityisesti Lahden sarakkeessa sojottavat 77 pistettä näyttäytyvät hieman turhan positiivisina pelin kuvaan nähden. Ensimmäisellä puoliajalla kun pelin voitosta vielä taisteltiin ja Kauhajoki puolusti aktiivisesti sata lasissa, Lahti onnistui tekemään ainoastaan vaivaiset 29 pistettä. Tämäkin seikka vain vahvistaa ennakkoon jo ollutta ajatusta siitä, ettei Lahdella ole tarvittavia työkaluja tai kykyä hyökätä niin laadukasta ja rasittavaa puolustusta vastaan.

Lahden hyökkäyksessä ainoastaan monipuolinen amerikkalainen Chris Clarke ja kuusi kolmosta pussiin naulannut Erik Sajantila pääsivät tekemään tehoja. Ajoittain alemmassa jatkosarjassa dominoinut Antonio Ballard oli Kauhajoen puolustuksen edessä varsin aseeton, vaikka lopulta 11 pistettä upottikin. Ballardin 27 minuutissa kirjauttama +/- -lukema -29 kertoo karua kieltä miehen sunnuntaisesta esityksestä.

Lahden kannalta huolestuttavaa on, että Khalil Iversonin pelaamisesta tiistainakaan ei ole vielä ottelun aattona varmuutta. Mies oli joukkueen mukana Kauhajoella siviilivaatteissa, joten mistään sairastumisesta tuskin on kysymys vaan ihan jostakin vammasta, mikä ei tietenkään ole hyvä merkki.

Kauhajoki siirtyy ottelusarjassa 2-0 johtoon

Siitä huolimatta, että Lahti on pelannut kotiyleisönsä edessä viime aikoina varsin mallikkaasti, lähdemme tähän ottelusarjan toiseenkin otteluun hakemaan selvänumeroista Kauhajoen voittoa. Lahden aikaisemmat vastustajat alemmasta jatkosarjasta eivät ole lähelläkään Kauhajoen tasoa, joten aikaisempia Lahdessa pelattuja tuloksia ei kannata sen suuremmin katsella.

Kauhajoki osoitti tasonsa sunnuntaisen ottelun avauspuoliskolla ja Lahti vastaavasti sen, ettei sillä ole vastustajansa puolustukseen aseita. Tähän toiseen otteluun on tarjolla selvästi maltillisempaa tasoituslinjaa eikä sitä kannata ohittaa, sillä alle 10 pisteen ero 40 minuutin pelin jälkeen näiden joukkueiden välillä tulisi ehdottomasti olemaan yllätys.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!