Banner Image
19.10. Korisliiga: Tampereen Pyrintö – Helsinki Seagulls | Palmilla vahvistunut kotijoukkue haastamaan lokkiparvea

2021-10-19 18:30:00

Seagulls -5,5

Panos
2/5

Kuluvan Korisliigakauden viides kierros alkaa tiistai-iltana, kun kotijoukkue Pyrintö isännöi Tampereella Helsinki Seagullsia. Pallo nousee ilmaan tuttuun tyyliin klo 18.30.

Pyrintö startannut ailahtelevasti

Pyrinnön saldo neljän ensimmäisen ottelun jälkeen on 2 voittoa ja yhtä monta tappiota. Tamperelaisten kausi alkoi todella mollivoittoisesti, kun se kärsi yllätystappion sarjanousija Loimaan Bisonsille. Tämän jälkeen joukkue on hävinnyt vierasottelussa KTP-Basketille, ja napannut kotivoitot Nokiasta ja Korihaista. Erityisesti viimeisin ottelu Korihaita vastaan herätti pienoisia kysymysmerkkejä etenkin Pyrinnön puolustuspelaamista kohtaan haiparven nakuteltua 90 pistettä Pyrinnön päätyyn.

Miikka Sopasen ja Damon Williamsin luotsaama Pyrintö pelaa viime vuoden tapaan Suomen kentille varsin poikkeuksellista match-up-paikkapuolustusta. Tämä puolustustapa ainakin tällä hetkellä avaa vastustajalle illasta toiseen valtavasti varsin hyviä heittopaikkoja. Tähän asti Pyrintöä vastaan onkin heitetty hurjat 34 heittoa kaaren takaa ottelua kohden kovalla prosentilla (37.3%).

Tamperelaisjoukkue sai viime viikolla iloisia uutisia, kun Topias Palmin paluu Pyrintö-nuttuun julkistettiin. Palmi tuo isosti laatua ja erityisesti korintekovoimaa vaihtelevasti esiintyneeseen ryhmään. Tämän kauden ensiesiintymisessään Korihaita vastaan mies pussittikin heti 32 pistettä hyvillä tarkkuuksilla.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Seagulls hyvässä vireessä

Vierasjoukkue Helsinki Seagulls aloitti kautensa kompuroiden, kun se hävisi avausmatsissaan Kouvoille. Tämän jälkeen se on kuitenkin pelannut kolme ottelua ilman tappioita. Voittojen arvoa nostaa entisestään se, että Seagulls on pelannut yhdellä amerikkalaisella yhden loukkaantumisen ja yksien lähtöpassien takia. Tiistaina se saa mahdollisesti täytettä kokoonpanoon, kun Brandon Sherrod saattaa palata tositoimiin pienen loukkaantumisen jälkeen.

Entisiä, nykyisiä ja tulevia Susijengi-pelureita vilisevä Seagulls on monipuolisuudellaan äärimmäisen vaikea vastustaja monelle joukkueelle. Se ei ole sarjan urheilullisin ryhmä, mutta sitäkin fiksumpi. Joukkueesta löytyy paljon kokemusta ja se on alkukauden liikuttanut palloa hyökkäyspäässä todella tyylikkäästi. Hyviä heittäjiä joukkueesta ei ainakaan puutu, siitä pitävät huolen muun muassa Antti Kanervo, Petteri Koponen ja Shawn Huff.

Seagulls ratkaisikin viime viikolla KTP-ottelun kolmannella jaksolla juuri hurjan kolmosrallin myötä. Koponen pelasi kauden parhaan ottelunsa ja pussitti 24 pistettä naulaten samalla viisi kolmosta kahdeksasta tupaan.

Vierailijat rullaavat rutiinivoittoon

Seagulls ei ole turhaan yksi suurimmista mestarisuosikeista tälle kaudelle, sillä sen kotimainen osasto on lähes epäreilun kova muihin joukkueisiin nähden. Ongelmat amerikkalaisvahvistustenkaan kanssa ei ole näyttänyt juuri haittaavan ryhmää toistaiseksi. Kuten sanottua, se on yksi sarjan parhaimmista kaukoheittojoukkueista, joten Pyrintö tulee todennäköisesti olemaan paikkapuolustuksensa kanssa isoissa vaikeuksissa.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet vierailijat allekirjoittaneen mielestä liian pieneksi suosikiksi. Tarjolla oleva Seagullsin vähintään kuuden pisteen voitto on joukkueiden vahvuudet ja heikkoudet huomioon ottaen varsin maistuva kohde.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!