Banner Image
4.5. Korisliiga: Salon Vilpas – Kauhajoki | Viekö Kauhajoen ylivoima mielenkiinnon finaaleista?

Kauhajoki -4,5

Panos
2.5/5

Korisliigan finaalisarja jatkuu keskiviikkona Salossa, kun kotijoukkue Vilpas isännöi Kauhajokea toisessa loppuottelussa. Pallo nousee ilmaan toivottavasti täydessä Salohallissa tuttuun tyyliin klo 18.30.

Game 1 oli Kauhajoen näytöstä

Finaalisarjan ensimmäinen osa pelattiin maanantaina Kauhajoella, joka päättyi odotetusti kotivoittoon yllättävänkin selvin lukemin 90-68. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta toisen neljänneksen aikana Kauhajoki onnistui venyttämään johtonsa seitsemään pisteeseen siirryttäessä isolle tauolle. Lopullisesti ottelu ratkesi kolmannella jaksolla, minkä kotijoukkue vei suvereenisti nimiinsä lukemin 29-17. Lopulta viimeinen neljännes oli pitkälti pelkkää pelailua, eikä Vilpas saanut oikeastaan minkäänlaista takaa-ajoa käyntiin, sillä Kauhajoki kuittasi välittömästi jokaisen vierailijoiden onnistumisen.

Kuten ennakkoon odotettiin, Vilpas tulee tässä ottelusarjassa olemaan ongelmissa Kauhajoen aktiivista puolustusta vastaan. Tylyt 23 pallonmenetystä ensimmäiseen otteluun kertookin karua kieltään siitä, miten vaikeaa vierailijoiden tekeminen oli. Hyvänä esimerkkinä peräti kaksi 8 sekunnin rikettä yhden puoliajan aikana, eli Vilpas ei saanut tuotua kovassa paineessa palloa hyökkäysalueelle vaaditun 8 sekunnin aikana.

Toinen ennakkoon nostettu pointti oli Kauhajoen vahva hyökkäyspään levypallopelaaminen. Ensimmäisessä ottelussa se oli vielä odotettuakin vahvempaa, sillä hyökkäyslevypallotilasto meni joukkueelle lukemin 22-8. Levypallojen ja Vilppaan pallonmenetysten ansiosta oranssipaitainen kotijoukkue heitti palloa ilmaan peräti 21 kertaa vierailijoita enemmän, mikä nostaa luonnollisesti voittomahdollisuuksia huimasti. Näistä niin sanotuista toisista yrityksistä Kauhajoki pussitti 23 pistettä, kun taas vastaavasti Vilpas vaivaiset 3.

Ensimmäisen ottelun ja oikeastaan koko kauden perusteella uskaltaa sanoa, että tämän finaalisarjan ainakin kolme parasta pelaajaa löytyy Kauhajoelta. Rene Rougeau, Cameron Jones ja Lee Skinner on huimassa iskussa, eikä heille näytä löytyvän salolaisjoukkueesta pysäyttäjiä.

FASTBET100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Vilppaan täytyy parantaa hurjasti

Mikäli Vilpas haluaa taistella edes puolivakavissaan mestaruudesta, tulee sen nostaa tasoaan käytännössä jokaisella pelin osa-alueella. Sen täytyy pystyä pitämään pallosta parempaa huolta ja sulkemaan Kauhajoen pelaajia levypalloista, mikä on tosin helpommin sanottu kuin tehty.

Tällä hetkellä Vilppaan yksi isoimmista ongelmista on se, ettei joukkueella ole tarpeeksi pätevää takamiestä joukkueessa joka kykenisi pyörittämään hyökkäystä. Marcus Lovett jr. on ihan kelpo pelaaja, joka pystyy tekemään 1v1 tilanteista koreja ok prosenteilla, mutta pelinjohtajana hän ei ole vaadittavalla tasolla. Hyökkäyssettien aloittaminen kesti avausottelussa Vilppaalta ajoittain luvattoman kauan, kun Kauhajoki puolusti takamiehiä aktiivisesti koko kentältä, eikä 24 sekunnin hyökkäysaika meinannut riittää alkuunkaan.

Myöskin korinaluspainissa Jeremiah Wood – Brian Griffin –kaksikolta vaaditaan isoa tasonnostoa, sillä siltäkin rintamalta Kauhajoki otti isoa niskalenkkiä Skinnerin johdolla. Vilpas ajautui maanantaina jälleen ongelmiin Skinnerin kanssa, sillä mies on erinomainen kaukoheittäjä ja siksi tykkääkin ajoittain niin sanotusti popata pallonskriinitilanteissa, eikä Vilpas näyttänyt tietävän miten näitä tilanteita puolustaa.

Finaalisarja jatkuu Kauhajoen komennossa

Joukkueiden tasoero vaikuttaa olevan juuri niin suuri kuin hieman osattiin ennakkoon pelätä. Vaikka keskiviikkona Vilpas pääseekin pelaamaan tuttuihin koreihin kotiyleisönsä eteen, on vaikea nähdä muuta lopputulosta kuin vierasvoittoa.

Tästä finaalisarjasta voidaankin odottaa pitkän kauden päätteeksi pientä antikliimaksia Kauhajoen ylivoiman vuoksi, sillä Vilppaalla ei yksinkertaisesti ole tarvittavia aseita, joilla vastata oranssipaitojen hurjaan intensiteettiin kentän molemmissa päädyissä. Vierailijat lähtevät odotetusti ja täysin ansaitusti ennakkosuosikkina toiseen otteluun, mutta tasoituslinja on sen verran maltillinen, että siihen kannattaa ehdottomasti sijoittaa.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!