Banner Image
5.3. Korisliiga: Vilpas – Kauhajoki | Kärkijoukkueet vajaamiehisinä toistensa kimppuun

Kauhajoki -3,5

@1.85

Panos
2/5

Korisliiga palaa tänään lauantaina kunnolla maajoukkuetauolta, kun yhteensä neljällä paikkakunnalla taistellaan sarjapisteistä. Meidän huomio kuitenkin kiinnittyy Saloon, jossa kotijoukkue Vilpas isännöi Kauhajoen Karhua kello 16 alkavassa ottelussa.

Molemmilla joukkueilla isoja poissaoloja

Kuten viimeisen parin vuoden aikana on ollut tapana, niin myös tälläkin hetkellä joukkueita ympäri maailmaa on koronakurimuksessa. Tämän vuoden alku on kuitenkin ollut poikkeuksellisen tukala Korisliigassa, sillä lähes jokainen joukkue on joutunut pelaamaan vuorollaan pahasti vajaamiehisenä. Molemmilla tämän päivän joukkueilla on useita poissaoloja, joka vie selvästi hohtoa odotetusta kamppailusta.

Vilpas lähtee päivän kamppailuun ilman Jeremiah Woodia, Perttu Blomgrenia ja Roope Ahosta. Vastavaasti Kauhajoki joutuu tulemaan toimeen ilman Severi Kaukiaista, Simeon Carteria ja pitkäaikaispotilasta Henri Kantosta. Kumpikin joukkue onneksi operoi verrattain laajalla rotaatiolla, joten kaikesta huolimatta ihan kelpo ryhmät saadaan illan matsiin jalkeille.

Vilpas äitynyt hyvään vireeseen

Alkukauden melko vaatimattomasti pelannut kotijoukkue Vilpas paransi otteitaan maajoukkuetauon alla reilusti, josta kertoo neljä voittoa edellisestä viidestä ottelusta. Erityisen kovia voittoja on ollut kaksi viimeisintä, joissa Vilppaan iskun on joutunut kokemaan sarjataulukon sijoilta 2. ja 3. löytyvät Kouvot ja Seagulls. Jo Helsingissä Vilpas joutui pelaamaan kapealla rotaatiolla, mutta siitä huolimatta se taisteli itsensä useaan otteeseen takamatkalta takaisin otteluun ja lopulta ratkaisi voiton lopun rautaisella puolustuksella.

Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että myöskin vastustaja on tänään kovin mahdollinen. Vaikka esitys Seagullsin vieraana oli hieno, ei samanlainen peli tule todennäköisesti Kauhajokea vastaan riittämään, vaan ruuvia tulisi pystyä kiristämään vielä entisestään, mikä ei tule päivän poissaoloilla olemaan todellakaan helppoa.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kauhajoki ylivoimaisessa liidossa

Saloon matkustava vierasjoukkue Kauhajoki on ollut tähän mennessä selvästi kovin joukkue saldolla 22 voittoa ja 2 tappiota. Joukkue on päävalmentaja Janne Koskimiehen johdolla pelannut kokonaisuutena todella vakuuttavasti käytännössä pelin jokaisella osa-alueella, eikä siitä ole helppoa löytää juuri mitään heikkouksia.

Kauhajoki on tuonut Korisliigaan kovista Euroopan sarjoista tutun taggin up -hyökkäyslevypallosysteemin, eli vapaasti suomennettuna täggäämisen. Lyhykäisyydessä sen tarkoituksena on mennä kaikilla viidellä pelaajalla hyökkäyslevypalloihin, ja siitä automaattisesti siirtyä tehokkaaseen koko kentän puolustukseen, jolloin vastustajan on todella haastavaa päästä juoksemaan helppoja nopeita koreja. Tämä on osoitus joukkueen kypsyydestä ja kyvystä toteuttaa taktisia asioita, joita muilta vastustajilta ei ainakaan tällä hetkellä löydy.

Kauhajoen kannalta on ehdottoman tärkeää, että sen kokoonpanosta löytyy tänään kokenut tehokaksikko Rene Rougeau – Cameron Jones, jotka voivat hyvin olla jopa sarjan kaksi parasta pelaajaa.

Kauhajoki nappaa rutiinivoiton

Kuten todettua, molemmilta joukkueilta puuttuu useita tekijämiehiä, eikä lähtökohtaisesti kumpikaan joukkue saa näistä erityistä kilpailuetua toisiinsa nähden. Vilpas on ollut tällä kaudella tehokas hyökkäyspäässä ja voittanut sitä kautta paljon otteluita. Päivän vastustaja Kauhajoki on kuitenkin ylivoimaisesti sarjan kovin puolustusjoukkue, sillä sitä vastaan heilutetaan korisukkaa vain vaivattoman 71.6 pisteen edestä ottelua kohden.

Vaikka Vilpas ennen maaottelutaukoa pääsi hyvään iskuun, tulee todennäköisesti Kauhajoen aktiivisuus ja puolustus tylsyttämään sen. Vedonlyöntimarkkina on ylireagoinut Kauhajoen poissaoloihin verrattuna Vilppaan vastaaviin ja meille se kelpaakin mainiosti, sillä nappaamme kupongille Kauhajoen voittoa maltillisella -3,5 pisteen tasoituksella.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!