Banner Image
26.10. La Liga: Espanyol – Athletic Bilbao | The Lions vahvoilla tiistai-illan ottelussa

2021-10-26 22:00:00

Athletic Bilbao DNB

Panos
2/5

La Ligaa nähdään jälleen tiistaina, kun Athletic Bilbao saapuu Espanyolin vieraaksi Estadi Cornella-El Pratille. Ottelu pelataan tiistaina 26.10. kello 22:00 alkaen.

Espanyol alkanut keräämään pisteitä

Espanyol ei onnistunut voittaman viidestä ensimmäisestä sarjaottelustaan yhtäkään, mutta katalonialaiset ovat nyt voittaneet viidestä viime ottelustaan kolme, ja tappioita tämän ajanjakson aikana on kertynyt vain yksi. Kokonaisuudessaan kymmenestä ottelusta saldona on kolme voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Tämän myötä Vicente Morenon miehistöllä on kasassa yhteensä 13 pistettä, joka oikeuttaa La Ligassa 11. sijaan.

Erityisen positiivista Espanyolin tekeminen on viime viikkojen aikana ollut kotinurmella, sillä kolmesta viime kotiottelustaan White & Blues on voittanut jokaisen (Alaves, Real Madrid ja Cadiz). Vierasnurmella joukkueella onkin sitten ollut hieman vaikeampaa, mutta viime viikonloppuna Espanyol näytti palaavan takaisin kiinni voittokantaan myös vieraissa, kun se kohtasi Elchen.

Espanyol meni toisen puoliajan alkuhetkillä Manu Morlanesin ja Raul de Tomasin maaleilla 2-1 johtoon, mutta tämän jälkeen Espanyol vetäytyi liikaa kuoreensa, ja antoi Elchelle mahdollisuuden pelitapahtumien hallitsemiseen.

Puolustusmuuriin vetäytyminen on tullut Espanyolin otteluista tutuksi kauden aikana, ja vaikka joukkueen puolustuspelaaminen onkin ollut suurimmilta osin kauden aikana todella laadukasta, on liiallinen vetäytyminen aiheuttanut myös ongelmia.

Espanyol ei ole onnistunut luomaan otteluidensa aikana läheskään niin montaa laadukasta maalipaikkaa kuin muut top10-sijoista taistelevat joukkueet, ja esimerkiksi xG-tilastoissa Espanyolin luoma maaliodottama kymmeneen otteluun on vaivaiset 10.34.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Athletic pelannut hyvin

Espanyolin tapaan myös Athletic on kerännyt viime otteluistaan hyvin pisteitä, ja bilbaolaisten kohtaamat vastustajat ovat olleet hieman Espanyolin vastaavia kovempia, mikäli Real jätetään laskuista pois. Kolmesta viime ottelustaan Athletic on napannut seitsemän pistettä, kun vastassa ovat olleet Valencia, Alaves ja Villarreal.

Viime viikonloppuna baskit vaikuttivat jo päätyvän 1-1 tuloksella pistejakoon Villarrealia vastaan, mutta kulttipelaajan mainetta Bilbaossa kantava Iker Muniain vei isännät kotiyleisön suureksi iloksi 2-1 johtoon rangaistuspotkusta 77. peliminuutilla. Voittomaali oli toki täysin ansaittu, sillä Athletic pelasi San Mamesilla todella hyvää futista, ja joukkueen xG-lukema olikin 2.64, kun Villarrealin vastaava oli vain 0.61.

Yhdeksästä sarjaottelustaan Marcelinon miehistöllä on nyt kasassa 16 pistettä, jonka myötä Athletic löytyy sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta. Athletic oli vakio top8-joukkue vielä 2010-luvun puolivälissä, mutta viime vuosien aikana seura on ollut pienessä laskusuhdanteessa. Neljän viime kauden päätteeksi joukkue on nimittäin sijoittunut 16., kahdeksanneksi, 11. sekä 10., vaikka potentiaalia joukkueella olisi selvästi parempiin sijoituksiin.

Tällä kaudella Athletic on kuitenkin pelannut selvästi aiempia kausia parempaa jalkapalloa, jonka myötä usko tulevaan on aiempaa positiivisempi. Mikäli joukkue pystyy pelaamaan nähdyn kaltaisella tasolla, voivat eurosijat olla täysin realistinen tavoite Marcelinon suojateille.

Täysi pistepotti Espanyolista olisi eurohaaveiden lisäksi tärkeä myös viikonloppua silmällä pitäen, sillä sunnuntaina Athletic kohtaa Baskiderbyssä verivihollisensa Real Sociedadin.

Espanyol vs Athletic Bilbao – Kokoonpanot

Espanyol

Espanyol jotuu tulemaan toimeen ilman laituri Javi Puadoa ja albanialaista keskikenttäpelaajaa Keidi Barea. Kaksikon lisäksi mahdollisesti sivussa on oikea laitapuolustaja Miguelon, mutta miehen tilanne selviää vasta ottelupäivänä. Muilta osin Vicente Moreno saa jalkeille optimiavauksen.

Espanyolin todennäköinen avauskokoonpano:

Diego Lopez, Aleix Vidal, Sergi Gomez, Leandro Cabrera, Adria Pedrosa, Manu Morlanes, Sergi Darder, Adri Embarba, Fran Merida, Wu Lei, Raul de Tomas

Athletic Bilbao

Myös Athletic saa jalkeille vahvan ryhmän, vaikka entinen PSG-puolustaja Yuri Berchiche onkin ottelusta varmuudella sivussa. myös keskikenttäpelaaja Peru Nolaskoain on sivussa, ja toppari Unai Nunezin pelaaminen on epävarmaa.

Athleticin todennäköinen avauskokoonpano:

Unai Simon, Inigo Lekue, Daniel Vivian, Inigo Martinez, Mikel Balenziaga, Alex Berenguer, Oscar de Marcos, Unai Vencedor, Iker Muniain, Inaki Williams, Raul Garcia

Espanyolin kotitaika murtuu

Espanyol on pelannut kotinurmellaan vahvasti, mutta nyt joukkue pääsee jälleen todelliseen testiin, kun se saa vastaansa vahvasti esiintynen Athleticin. Materiaaliltaan vierailijat ovat napsun jos toisenkin illan isäntiä edellä, ja erityisesti peliesitysten perusteella Athletic on selkeästi Espanyolia kokonaisvaltaisempi joukkue.

Athletic on perinteisesti ollut vahva puolustusjoukkue, mutta alkukauden aikana joukkue on myös onnistunut luomaan hyvin maalipaikkoja Muniainin ja Inaki Williamsin johdolla. Espanyolin hyökkäyspelaaminen on ollut selvästi nihkeämpää, ja sinivalkoiset ovatkin nojanneet aivan liikaa de Tomasin huimiin suorituksiin.

Joukkueiden väliset voimasuhteet huomioiden ottelusta on odotettavissa tasaista, mutta uskomme Athleticin mahdollisuuksiin pisteiden nappaamiseksi laadukkaaman kokonaisuutensa ansiosta.

Pelataan kohde ”Athletic – tasapeli ei vetoa”, joka osuu Athleticin voittaessa. Tasatuloksessa panos palautetaan pelaajalle.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!