Banner Image
23.1. LoL, LCS Lock-In 2022: EG – Golden Guardians | Leijonat yliaktiivisia
Panos
0/5

League of Legendsin pelit jatkuvat sunnuntaina valtameren toisella puolella, kun LCS:n Lock-In turnauksen pudotuspelit jatkuvat toisena yönä peräkkäin. Edellisenä yönä nähtiin suuri yllätys, kun 100 Thieves hävisi Dignitakselle suoraan 2-0. Tänään pelit aloittavat Evil Geniuses ja Golden Guardians, kun EG on tähän mennessä turnauksen ainoa joukkue ilman tappioita. Illan vastus Golden Guardians saavutti lohkovaiheessa vain yhden voiton, kun sen ainokainen voitto tuli kaikki pelinsä hävinneestä Immortalsista. Ottelu alkaa 22:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

EG parantanut viime vuodesta

EG:n Lock-In turnaus on ollut varsinainen tuhkimotarina. Joukkue laittoi kokoonpanonsa uusiksi, kun vain Danny ja Impact saivat jäädä viime vuoden kokoonpanosta. Joukkueen junglerin heikkoutta paikkaamaan se hankki Roguesta Inspiredin, kun puolalainen on ehdottomasti top3 pelaajia omassa roolissaan. Hänen otteensa ovat myös olleet omassa roolissa koko turnauksen parhaita, kun Inspiredin KDA on yli 12, mikä on kova lukema junglerille. Kokonaisuutena EG on ollut todella hyvä lane-tappeluissa, kun joukkueen pelaajien KP%:t ovat alhaalla, koska suuri osa tapoista suhteessa tulee 2v2 ja 3v3-tilanteista. Varsinkin EG:n lane-vaihe on ollut murskaava, kun joukkue on ollut otteluissaan keskimäärin 3,6k kullan johdossa jo 15 minuutin kohdalla. Jo puolet pienempi erotus vartissa on musertava puhumattakaan EG:n lukemista.

Golden Guardiansin tie nousee pystyyn

Golden Guardians saa kovimman mittarin lohkovaiheen jälkeen, kun tappioton EG pitäisi kaatua kahdesti, että joukkueen turnaus jatkuu. Joukkue antaa merkittävää tasoitusta vastustajiinsa nähden, kun koronasyistä johtuen GG oli pakotettu lähettämään akatemiajoukkueensa Lock-In turnaukseen varsinaisen kokoonpanonsa sijasta. Jo varsinaisella kokoonpanolla olisi ollut vaikea turnaus edessä, mutta akatemian kohdalla ongelmat ovat vain korostuneet. Varsinkin top-lanen osalta joukkue on ollut suurissa vaikeuksissa, kun Tony Topin taso ei riitä korkeimmalla tasolla ja hänen top-lanensa on liian suurella erotuksella vastutajaan pelistä toiseen. Käytännössä tämä sitoo Iconicin kädet pelaamisen osalta ja vastustajat voivat hyödyntää tilannetta bot-puolella karttaa, kun hypercarryt, kuten Jinx kiittävät ylimääräisestä tilasta farmata tarvittavat itemit. Golden Guardiansin osalta kevään suurin tavoite on selvitä varsinaisessa runkosarjassa pudotuspeleihin, kun joukkueen joukkueen kokonaistaso ei ole riittämässä kärkitaistoon, kummallakaan kokoonpanolla.

EG etenee jatkoon

EG lähtee suvereenina ennakkosuosikkina otteluun ja voiton sekä tasoituksen kertoimet on sen mukaisesti nuijittu maan rakoon. Pelivalinnaksi otetaankin avauspelin tappojen tasoitusta, kun GG on hävinnyt selkeästi linjaa isommalla erotuksella tapoissa kärkijoukkueita vastaan myös lohkovaiheessa. Inspired saa mieluisan match-upin, kun Iconicin prioteetit kartalla ovat valitettavan tiedossa joukkueiden tasoerosta johtuen ja puolainen voi häikäilemättömästi käyttää hyödyksi tilannetta. Ennakossa EG ottaa edellisten otteluiden keskiarvoon menevän johdon ennen kuin 15 minuuttia on kulunut ja rullaa n. 28-30 minuutin voittoon vastustajastaan baronien avustuksella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!