Banner Image
19.1. LoL, LCK Spring 2022: NS RedForce – DWG KIA | Henkien taisto

1. kartan tappojen määrä: alle 24,5

@1,83

Panos
1.5/5

League of Legendsin Korean ammattilaissarja LCK jatkuu keskiviikkona toisen peliviikon osalta, kun vuosi 2022 saatiin käyntiin jo edellisellä viikolla sarjan osalta, kun kaikki joukkueet ovat pelanneet kaksi peliä runkosarjasta. Avausviikko ei tarjoillut suurimmalta osalta yllätyksiä, vaikka LCK:ssa nähtiin loppuvuodesta poikkeuksellisen suurta vaihdosta, kun moni kestomenestyjä menetti riveistään pelaajia. Keskiviikon pelit aloittavat NS RedForce ja DWK KIA, kun molempien ADC-pelaajat kohtaavat entiset joukkueensa. Ottelu alkaa 10:00 ja se on paras kolmesta (BO3), kuten LCK:ssa on tapana.

NS RedForce valmiina menestykseen

NS RedForce teki kovia kaappauksia edellisen kauden päätyttyä, kun joukkue kävi kaapimassa itselleen pelaajia useamman kestomenestyjän riveistä. Kovimmat kaappaukset ovat Gen.G:n entinen mid-laneri Bdd ja DWK KIAn entinen ADC-pelaaja Ghost. Joukkue aloitti kauden harmittavalla tappiolla HLE:tä vastaan, kun joukkue avasi sarjan voitossa, mutta kahdessa seuraavassa pelissä joukkue hävisi täydellisesti mid-gamen, kun Dreadin Lee Sin ei päässyt tekemään tappohakuja ensimmäisen pelin kaltaisesti. HLE hyödynsi tehokkaasti meta-pickit, kun Viktor ja Xin Zhao olivat liikaa käsiteltäväksi RedForcelle sen jäätyä jälkeen ratkaisevasti kaksi kertaa mid-gamessa peräkkäin. Viikon toisessa ottelussa joukkue sai paremmin kiinni patchin metasta ja rullasi kahteen vaivattomaan vajaan puolen tunnin voittoon SANDBOXista.

Puolustava mestari uudessa tilanteessa

DWG KIA on edelleen yksi suuria suosikkeja kauteen lähdettäessä, mutta asetelma ei ole vastaava kuin kahtena edellisenä vuotena on totuttu näkemään. Kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia, kun Ghost on vaihtunut NS RedForcen viime kauden ADC-pelaaja deokdamiin. Tutkaparikseen hän otti mukaansa myös RedForcessa pelanneen Kellinin. Ghost on ollut yksi arvostetuimpia ADC-pelaajia sarjassa ja hän on muodostanut yhdessä ShowMakerin kanssa yhden vaarallisimmista kaksikoista koko maailmassa. Tämä luo lisää painetta joukkueen junglerille Canyonille, kun varsinkin alkukaudesta ajatuksien löytäminen bot-lanen kanssa voi kestää, joten gankit keskittyvät todennäköisesti mid- ja top-lanejen ympärille.

Kyttäilevää peliä

Entisen joukkueen kohtaamisessa on aina erilainen henkinen lataus, kun Ghost tietää entisten joukkuekavereidensa ajatukset ulkoa, kuten myös päinvastoin muut Ghostin. DWG KIA järjesti varsinaiset tappojuhlat viikon toisessa ottelussaan arkkivihollisen Gen.G:n kanssa, kun joukkueet pelasivat kolme peliä, jotka kaikki kestivät yli 35 minuuttia ja näissä nähtiin yhteensä yli 100 tappoa, mikä on todella korkea määrä LCK:n pelien keskiarvoihin verrattuna. Joukkueet olivat aivan rintarinnan kaikissa otteluissa todella pitkälle ja pienet marginaalit ratkaisivat trillerin. Keskiviikkona onkin luvassa hieman rauhallisempi tahti ennakkoon, kun DWG luottaa makropeliinsä, varsinkin tappojen vaihdon koiduttua joukkueen kohtaloksi Gen.G:tä vastaan. NS RedForcelle taas voitto DWG:stä olisi todella arvokas, kun kärkijoukkueiden keskinäiset, varsinkin 2-0 tulokset, ovat todella arvokkaita sarjataulukkoa tarkasteltaessa runkosarjan lopun lähestyessä. Lapulle otetaan tappojen underia ottelun avauspeliin, kun linja on noussut parilla tapolla johtuen DWG:n edellisen ottelun tilastoista.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!