Banner Image
30.1. LoL, LCS Lock-In 2022: Liquid – Evil Geniuses | Lock-In huipentuu titaanien taistoon

Ottelun tasoitus: EG -1,5

@2,22

Panos
1.5/5

LCS:n vuoden aloittava Lock-In turnaus on huipennusta vaille valmis, kun sunnuntaina myöhään illasta Suomen aikaa pelataan turnauksen finaali. Kahden parhaan joukkoon tiensä raivasivat Liquid ja Evil Geniuses, kun vahvasti kokoonpanoja (ja voimasuhteita muuttaneista) joukkueista alkaa erottua uusi kärki. Ottelu alkaa 22:30 ja se on paras viidestä (BO5), kuten LoLin pudotuspeleissä on tapana läpi kaikkien sarjojen.

Bjergsenin paluu

Tanskalaisen Bjergsenin paluu takaisin pelaajan rooliin valmentajan paikalta ei olisi voinut sujua paremmin. Liquid raivasi Bjergsenin avustuksella tiensä aina finaaliin asti. Lajin sekä LCS:n konkari on ollut iskussa, kun hänen KDA:nsa on koko turnauksen paras. Liquid on ollut solo-lanereidensa kannossa, kun Bjergsenin lisäksi myös LCS:n puolelle vaihtanut Bwipo on ollut vahvassa vireessä ja tämä myös näkyy meemien määrässä somessa, kun Belgialainen on ottanut NA:n yleisön haltuun otteillaan. Liquid hävisi lohkovaiheessa vain illan vastustajalle EG:lle ja pudotuspelit se selvitti kaatamalla FlyQuestin ja Dignitaksen, kun joukkue hävisi vain yhden pelin kahteen otteluun.

EG, EG, EG

Ilkeät nerot on virittänyt itsensä kovaan iskuun, kun 100T, Liquid ja C9 saavat kovan haastajan tulevana vuonna. Joukkue hankki riveihinsä niin ikään Euroopasta pelaajan, kun Inspired on vastuussa tulevan vuoden joukkueen junglerin roolista. Puolalainen oli yksi Euroopan parhaita roolissaan ja sama vauhti jatkuu myös LCS:n puolella, kun hän on ollut Lock-In vaiheen paras pelaaja omassa roolissaan. Tämän lisäksi korealainen Impact on nauttinut nykyisestä metasta ja hänen otteensa ovat selkeästi paremmat kuin edellisen vuoden puolella. EG:n dominoivaa esitystä voidaan pitää jopa pienoisena yllätyksenä, koska organisaation menestys on ollut varsin vaatimatonta tähän mennessä LCS:n historiassa, kun C9 ja Liquid ovat vieneet TSM:n kanssa palkinnot.

EG vahva voittajakandidaatti

Illan ottelussa on kaksi selkeästi turnauksen parasta joukkuetta, mutta jopa tässä asetelmassa toinen joukkueista on vielä vakuuttavan askeleen edellä. EG:n peli on ollut uomissaan heti ensimmäisestä pelistä lähtien, kun joukkue ei ole vielä hävinnyt yhtään yksittäistä peliä turnauksen aikana, kun lohkovaihe meni 4-0 ja pudotuspeliottelut 2-0 sekä 3-0. Inspired on ollut kokonaisvaltaisesti parempi jungleri kuin Liquidin Santorin ja Danny taas askeleen edellä Liquidin Hans Samaa. Liquidin osalta paljon lepää Bjergsenin harteilla, kun hänen on ensinnäkin saatava mieluisa match-up, koska hänen Corkinsa on esimerkiksi suuren banniuhan alla. Lisäksi jojopyun ei saa päästä alkupelissä johtoon, koska hänen hyvin skaalautuva sankarivalikoimansa tarvitsee paineistaa ensimmäisen 20 minuutin aikana aktiivisesti. Pelivalinnaksi illan otteluun otetaan koko ottelun tasoitusta EG:lle, kun -1,5 linja kestää vielä yhden pelin pudottamisen Liquidille.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!