Banner Image
28.1. LoL, LEC Spring 2022: BDS – Astralis | BDS tarvitsee rutiinivoiton

Ottelun voittaja: BDS

@1,85

Panos
2/5

League of Legendsin Euroopan ammattilaissarja LEC tekee paluun peliviikon kolme osalta, kun perjaina illasta koittaa taas viikon ensimmäinen pelikierros. Illan avaavat häntäpään joukkueet BDS ja Astralis, kun molemmat ovat jämähtämässä jo alkuviikkojen aikana sarjataulukon häntäpäähän. Ottelu alkaa 19:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

BDS:n ei jaksa kalkkiviivoille

LECin uuden tulokkaan otteet ovat olleet positiivisia, mutta valitettavasti vain yhdestä pelistä on ollut palkkiona voitto. Joukkue on 1-4 kahden viikon jälkeen ja takana on vain kaikki pelinsä hävinnyt Astralis. BDS on kohdannut ensimmäisinä peliviikkoina kärkijoukkueet Fnaticin, Roguen ja Vitalityn, joten tappiot ovat sinällään olleet odotettuja, kun vain tappio Misfitsille olisi ollut paperilla mahdollisesti vältettävissä. Joukkueen ranskalaiskaksikko Adam ja NUCLEARINT ovat olleet uhan arvoisia vastustajille, mutta kokonaisuutena joukkueen peli ei riitä kärkeä vastaan, vaikka joukkue onkin onnistunut hakemaan yksittäisiä tappoja kiitettävästi ympäri karttaa. 5v5-tilanteiden parantuessa on joukkueelle luvassa myös enemmän voittoja.

Astralis alisuorittanut

Astraliksen kausi ei alkanut odotetusti, kun joukkue on sarjataulukon viimeisenä ja jopa SK Gaming on joukkueen edellä. Näyttää, että joukkueen osalta pudotuspelit ovat jo ylisuorittamisen puolella, kun joukkueen suurin saavutus tiukoissa tappioissa on ollut pitää tapot lähellä toisiaan kultaerosta huolimatta. Suomalaisen WhiteKnightin otteet eivät riitä top-lanella, kun häneltä on nähty paljon isoja impact ulteja Kennenillä ja vastaavilla sankareilla, mutta isosta tappioasemasta nämä eivät riitä kääntämään ottelun kulkua. Joukkue on kohdannut etukäteen viisi parasta joukkuetta ensimmäisen kahden viikon aikana, joten jälkimmäinen puolikas ensimmäisestä pelikierroksesta pitäisi olla joukkueen osalta helpompi, kun voittoja on pakko alkaa löytymään, jos top6-sijoitus kiinnostaa.

BDS kelpaa illan avaukseen

BDS on ollut tuoreena tulokkaana sarjassa vähintään odotuksien mukainen, se on väläytellyt potentiaaliaan ja vahvojen solo-lanereiden kautta sen on mahdollista auttaa bot-laneaan enemmän, kun meta pyörii edelleen bot-lanen kautta niin kauan kuin Jinx ja Aphelios ovat eniten valitut sankarit. Lapulle poimitaan BDS:n voittoa, kun joukkueella tarjotaan peräti 1,85 kerrointa. Joukkueiden välillä on tasoero, kun yksilötasolla BDS on edellä vaikka molemmat ovat olleet joukkuepelaamisen osalta sarjan heikoimpia yhdessä SK:n kanssa. Molempien heikko alkupeli tarkoittaa, että peli venyy todennäköisesti 35 minuutin tietämille, kun vasta pitkät death timerit avaavat mahdollisuuden lopettaa peli rauhassa ilman riskejä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!